Demokrate: Rukopis iz Nikšića dobro poznat svim građanima Crne Gore

"Pošto je jučerašnji proizvod industrije zla crnogorskog podzemlja imao falinku koja nije računala na Google street view, danas su se odlučili da ponovo pokrenu proizvodnju, i to u Nikšiću", navodi se u saopštenju Demokrata

13178 pregleda 35 reakcija 31 komentar(a)
Demokrate Nikšić, Foto: Demokratska Crna Gora
Demokrate Nikšić, Foto: Demokratska Crna Gora

Rukopis onoga što je jutros osvanulo na džamiji u Nikšiću, dobro je poznat svim građanima Crne Gore. Postali su žalosno predvidljivi., saopšteno je iz Demokratske Crne Gore povodom natpisa koji su se pojavili jutros na hadži Ismailovoj džamiji.

"Pošto je jučerašnji proizvod industrije zla crnogorskog podzemlja imao falinku koja nije računala na Google street view, danas su se odlučili da ponovo pokrenu proizvodnju, i to u Nikšiću. Razumije se – proizvodnju zla, mržnje, svađa, netolerancije, netrpeljivosti, jer su za posljednjih 30 godina pokazali da nisu sposobni za pokretanje bilo koje druge proizvodnje, osim za gašenje svake. I onda su rekli: daj šta daš, i mržnja može da posluži. Ali tu su u zabludi. Što im je mržnja služila, služila im je, više neće", navodi se u saopštenju Demorkata.

Oni tvrde da je ovaj rukopis dobro poznat svim građanima Crne Gore, te da su postali "žalosno predvidljivi".

"Svakog dana, mehanički ponavljaju iste radnje, rade X puta istu stvar, očekujući drugačije rezultate, a njih nema, pa nema. Sigurno im nije lako zbog toga. Iako su skrnavitelji sakralnih objekata kazna sami sebi, nadležni treba hitno da reaguju i počinioce ovih gnusnih djela hitno privedu licu pravde. Javnost s razlogom od njih očekuje hitnu reakciju", zaključuju iz Demokrata.

Bonus video: