DPS Podgorica: DF je slavodobitno ponavljao da je Stijepović bio dominantan

"Žalosno je da jedan pokret sastavljen od više partija, zove još političkih subjekata ne bi li nekako probali da se primaknu Demokratskoj partiji socijalista"
8 komentar(a)
DPS logo
DPS logo
Ažurirano: 19.12.2017. 16:23h

Kada Demokratski front govori neistinu, danas kada tvrde da "u narednom mandatu neće više biti ovih koji su sada na vlasti" i kada pozivaju na saradnju sa opozicijom, svjesni da sami ne mogu ni prići rezlutatu DPS-a, ili prije dva mjeseca kada su tvrdili da opozicija montira ispitivanja javnog mnjenja i dječački naivno podiže u opoziciji baš one političare koje je Stijepović ubjedljivo porazio na prošlim lokalnim izborima u Podgorici?, saopšteno je danas iz Kluba odbornika Demokratske partije socijalista (DPS) Glavnog grada.

Oni su reagovali povodom danas održanog performansa Demokratskog fronta (DF) na kome su iz tog političkog saveza poručili da su došli da kažu "adio" gradonačelniku Podgorice Slavoljubu Stijepoviću kao i da žele građanima da, pored čestitki za Dan oslobođenja Podgorice, kažeu da u narednom mandatu neće više biti ovih koji su sada na vlasti.

"Zar nijesu upravo u DF-u tvrdili u oktobru ove godine da je opozicija zajedno ubjedlljivo izgubila na izborima od Slavoljuba Stijepovića, a da nijedan od poraženih nije osporio pobjedu Stijepovića. Upravo je DF slavodobitno ponavljao da je Stijepović toliko bio dominantan o čemu svjedoče i snimci sa proslave trećeplasiranog Alekse Bečića. Iako je on dobio gotovo četiri puta manje glasova od Slavoljuba Stijepovića, cijeneći i shvatajući Stijepovićev značaj i ugled, on je zajedno sa kreativnim timom Demokrata rezao tortu i slavio dan kada je mogao da učestvuje u političkoj utakmici. Sve su ovo stavovi DF-a iznijeti prije samo dva mjeseca. Danas predstavnici ovog pokreta, pozntijeg po rušenju Podgorice i koljenici iz "Kristala", nego po primitivnim performansima, zovu tu istu opoziciju da im da podršku? Žalosno je da jedan pokret sastavljen od više partija, zove još političkih subjekata ne bi li nekako probali da se primaknu Demokratskoj partiji socijalista. Koliko su u tome uspješni, govore i posljednji izbori, što je tema koju vješto izbjegavaju, svjesni da su u Tuzima osvojili nula mandata. I slovima i brojem. Dakle, upravo zahvaljući sopstvenom djelovanju, postali su politički subjekt sposoban samo za loše perfomanse", rekli su iz DPS Glavnog grada.

Bonus video: