Damjanović: Želimo da zaštitimo našu životnu sredinu, zdravlje naših mladih ljudi, budućih generacija

Ona je navela da je srećna što učestvuje u ovoj simboličnoj akciji kojom se želi pokazati da će i naredna gradska uprava biti posvećena očuvanju temeljnih vrijednosti Nikšića ali i održivom razvoju grada

3779 pregleda 35 reakcija 35 komentar(a)
Damjanović na zidinama Bedema, Foto: Printscreen
Damjanović na zidinama Bedema, Foto: Printscreen

Vrijeme je ispisivalo istoriju po zidinama Bedema, a 14. marta će još jedna istorijska poruka biti ispisana kada ćemo odbraniti evropsku budućnost Nikšića i odbraniti se od svih koji žele da nas uvedu u duboku prošlost, poručila je Sanja Damjanović, nosilac liste Evropski tim za Nikšić.

Damjanović je juče učestvovala sa odborničkim kandidatima i volonterima u akciji čišćenje zidina Bedema.

Ona je navela da je srećna što učestvuje u ovoj simboličnoj akciji kojom se želi pokazati da će i naredna gradska uprava biti posvećena očuvanju temeljnih vrijednosti Nikšića ali i održivom razvoju grada.

"Želimo da zaštitimo našu životnu sredinu, želimo da zaštitimo zdravlje naših mladih ljudi, budućih generacija, a istovremeno da gradimo zelenu ekonomiju“, poručila je Damjanović.

Damjanović je dodala održivim razvojem, zelenom ekonomijom i pametnim razvojem možemo privući investitore i značajna donatorska sredstva koja su preduslov za stvaranje novih radnih mjesta te da zato snažno vjeruje u trijumf koji će donijeti naši sugrađani 14.marta, odnosno u trijumf evropskog razvoja Nikšića.

Bonus video: