Skupština će nastaviti da unaprjeđuje saradnju sa DRI

Predsjednik parlamenta upoznao sagovornika o aktivnostima i rezultatima koje je Skupština postigla od početka rada novog saziva, posebno u dijelu povećanja transparentnosti

1349 pregleda 0 komentar(a)
Sa sastanka, Foto: Skupština Crne Gore
Sa sastanka, Foto: Skupština Crne Gore

Predsjednik Skupštine Aleksa Bečić sastao se sa predsjednikom Senata Državne revizorske institucije Milanom Dabovićem i tom prilikom ukazao na značaj intenzivne komunikacije DRI i parlamenta, uz uvjerenje da će i buduća saradnja dati plodonosne rezultate.

Iz Skupštine je saopšteno da je Bečić, u konstruktivnom razgovoru, koji je prethodio Konferenciji o saradnji DRI i parlamenta, upoznao sagovornika o aktivnostima i rezultatima koje je Skupština postigla od početka rada novog saziva, posebno u dijelu povećanja transparentnosti.

"Čestitajući predsjedniku Bečiću izbor na funkciju predsjednika zakonodavnog doma, predsjednik Senata poželio je srećan i uspješan rad. On je upoznao predsjednika Skupštine sa trenutnim aktivnostima Državne revizorske institucije, naglasivši značaj revizije finansijskih izvještaja, koji Skupštini Crne Gore pomažu u sprovođenju njene kontrolne i nadzorne funkcije", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: