URA: Maliciozni Vujović bi želio da poljulja temelje mira i suživota građana Crne Gore

"Kriminalci i lopovi iz DPS-SDP-SD koalicije svakodnevno šire dezinformacije i podstiču nacionalnu i vjersku mržnju, zajedno sa kvaziportalima i tajkunskim medijskim kućama sa kojima su interesno i poslovno uvezani"

15547 pregleda 905 reakcija 19 komentar(a)
Foto: Građanski pokret URA
Foto: Građanski pokret URA

Današnjim demantom američkog senatora Dika Durbana o tobožnjim njegovim ocjenama o bezbjednosnoj ugroženosti Crne Gore i njenih službi, na najbanalniji način ogoljeno je politikanstvo kojim se služi kriminalna koalicija Demokratske partije socijalista (DPS), Socijaldemokratske partije (SDP) i Socijaldemokrata (SD) sa svojim nazovi medijima iza kojih stoje kriminalni klanovi i novinarski neprofesionalizam, navodi se u nepotpisanom saopštenju Građanskog pokreta URA.

"Kriminalci i lopovi iz DPS-SDP-SD koalicije svakodnevno šire dezinformacije i podstiču nacionalnu i vjersku mržnju, zajedno sa kvaziportalima i tajkunskim medijskim kućama sa kojima su interesno i poslovno uvezani. Najviše u tom posrnuću ide partija koja je aminovala sve lopovluke DPS i dvadeset godina im držala vreću dok su krali i razarali Crnu Goru. Partija koja je na korist svih građana Crne Gore na izdisaju, a što će uskoro pokazati nikšićki izbori", poručili su iz URE.

Oni su kazali da je "nakon što su tajkunski kvaziportali objavili montirani intervju američkog senatora, reagovao generalni sekretar SDP Ivan Vujović optužujući URU da radi na destabilizaciji crnogorskih bezbjednosnih službi".

"Maliciozni Vujović kojeg je iznjedrio lopovsko-kriminalni režim uz nacionalizam i lažne vijesti spakovane u medijskoj kuhinji njegovih kriminalnih šefova želio bi da poljulja temelje mira i suživota građana Crne Gore. Na svu sreću politička magnituda mu je tek tolika da može jedva odjeknuti do gornje granice ispodcenzusnog biračkog tijela", kažu iz URE.

Poručuju građanima da ne nasijedaju na lažne vijesti bivšeg režima i da ne pridaju značaj na "švrljotine" medijskih kuća od kojih bi se svojevremeno i Gebels ogradio.

Bonus video: