Crno na bijelo: Zašto kandidat sa liste "Evropski tim za Nikšić" salutira fašističkim pozdravom?

Oni su kazali "da su listi "Evropski tim za Nikšić" predvođenoj DPS-om usta puna antifašizma, mira, tolerancije i evropejstva pa je apsurdno da na promotivnom materijalu na istaknutom mjestu stavljaju čovjeka koji se diči fašističkim simbolima"

19850 pregleda 421 reakcija 50 komentar(a)
Marko Blečić, Foto: Crno na Bijelo Nikšić
Marko Blečić, Foto: Crno na Bijelo Nikšić

Kao deklarativno vrli antifašisti i evropejci iz "Evropskog tima za Nikšić" trebalo bi da se oglase povodom fotografije njihovog kandidata za odbornika Marka Blečića na kojoj salutira fašističkim pozdravom, kazali su danas iz liste "Crno na bijelo - Može Nikšić" u nepotpisanom saopštenju.

Oni su kazali "da su listi "Evropski tim za Nikšić" predvođenoj DPS-om usta puna antifašizma, mira, tolerancije i evropejstva pa je apsurdno da na promotivnom materijalu na istaknutom mjestu stavljaju čovjeka koji se diči fašističkim simbolima".

"Najmanje što bi trebalo jeste da se ograde od ovog skandaloznog slučaja i izvinu javnosti. Sumnjamo da će se to desiti, a što će potvrditi da su politička snaga koja samo drklarativno govori o antifašizmu dok u suštini nerijetko u praksi baštine fašističke i nacionalističke ideje, koje na žalost nerijetko uzmu prevagu na našoj političkoj sceni", zaključuju iz liste "Crno na bijelo".

Bonus video: