SNP Podgorica:

"Vuković da uspostavi adekvatnu komunikaciju sa mještanima Botuna, umjesto što se ignorantski i bahato odnosi"

"Dakle, vremena za gubljenje nema, a arogancija i prenebregavanje problema neće nikome donijeti dobro"

2671 pregleda 1 komentar(a)
SNP, Foto: SNP
SNP, Foto: SNP

Pozivamo gradonačelnika Podgorice Ivana Vukovića da uspostavi adekvatnu komunikaciju sa mještanima Botuna, koji se protive izgradnji kolektora u njihovom selu, i da sasluša njihove zahtjeve, saopšteno je danas iz Odbora Socijalističke narodne partije (SNP) Glavnog grada Podgorica.

"Umjesto što se ignorantski i bahato odnosi prema stanovnicima Zete, ne uviđajući potrebu ni da razmotri njihove probleme, bilo bi bolje da pronađe način da uspostavi zajednički jezik sa ljudima na čije će živote izgradnja ovog postrojenja uveliko uticati", ističe se u saopštenju SNP Podgorica.

Oni su dodali da je Ratko Mitrović, ministar ekologije, urbanizma i prostornog planiranja, pronašao vremena da porazgovara sa Botunjanima, dok kako kažu Vuković to uporno izbjegava i još zamjera ministru što se bavi svojim poslom.

"Dakle, vremena za gubljenje nema, a arogancija i prenebregavanje problema neće nikome donijeti dobro. Samo u dogovoru sa mještanima Botuna može se riješiti pitanje koje se odnosi na njihove živote i njihov glas se mora čuti", zaključuje se u saopštenju SNP Podgorica.

Preporučujemo za Vas