TVRDE DA JE KOLONA BILA PROVOCIRANA

PKS: Ograda ne bi ostala čitava da nije reagovalo naše obezbjeđenje i policija

"A do jutra će đed, presamićen od duševnih bolova posjetiti njihovu uzdanicu, novog vd direktora bolnice, koji se bar javno šaketao sa kolegom iz fronta oko ove lijepe fotelje- i eto ih selfiji sjutra sa nekog odjeljenja"

22410 pregleda 82 reakcija 77 komentar(a)
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Patriotsko-komitski savez optužio je Demokratsku Crnu Gori i nosioca liste koalicije "Mir je naša nacija" - "Ne damo Nikšić" Moma Koprivicu da su izmislili da je prilikom auto obilaska neko od njihovih pristalica u Nikšiću "napao nekog đeda u Liverovićima".

Demokrate su ranije saopštile da su pristalice Demokratske partije socijalista (DPS) tokom današnje vožnje gradom, napale njihovog aktivistu Branka Mušikića, u Župi, te da su mu tom prilikom oštetili i imovinu.

Iz Patriotsko-komitskog saveza tvrde da nije bilo njihovog obezbjeđenja skupa i policije, koja je "reagovala i spriječila incident", ne bi mu "bar ona ograda ostala čitava".

"Spinovano saopštenje čuvenog Moma Koprivice, koji zna po čemu ga Nikšićani pamte i još "čuvenije" njegove "miroljubive" partije bez nacije, da su komite napale nekog đeda u Liverovićima, prilikom veličanstvenog auto obilaska Nikšića-ne samo da je jeftino, no je lažljivo spinovanje, koji ne smije ostati bez odgovora", naveli su iz Patriotsko-komitskog saveza (PKS).

Dodaju da "kako napreduje njihova najnovija lovačka priča" da se tako "mijenjanju i akteri pa su sada već u drugom mediju "krivi" dps-ovci", a ne članovi PKS.

"A do jutra će đed, presamićen od duševnih bolova posjetiti njihovu uzdanicu, novog vd direktora bolnice, koji se bar javno šaketao sa kolegom iz fronta oko ove lijepe fotelje- i eto ih selfiji sjutra sa nekog odjeljenja".

Tvrde i da je Mušikić na svom imanju postavio bilbord sa Koprivicinom slikom, te da je okupio užu i širu familiju i provocira kolonu. Navode da su se "čule psovke, kletve, vrijeđanja, dignuta tri prsta i slično".

"A mi nijesmo Momo piplice, no Crnogorci i Crnogorke, pa im je odgovoreno, dok đed nije ispotegao vile. Čak ga je njegova familija opkolila jer sa vilama put naše mladosti ne bi mogao nijedan korak dalje napraviti. Neki borbeni "vršnjak" je potom uzeo kamenje i počeo da gađa djevojku koja je smirivala situaciju, o čemu već kruži snimak po društvenim mrežama. Da naše obezbjeđenje skupa, a potom i policija, nije reagovala i spriječila incident, ne bi mu bar ona ograda ostala čitava; jedino ako je ovi miroljubivi bez nacije, noćas ne dokrajče, kako bi i sjutra pričali o nepostojećem "napadu komita" na pomahnitalog župskog đeda", saopšteno je iz PKS.

Pozvali su da se bore "muški uoči izbora".

"Ne lažima, ne prevarama, ne spinovanjem. A znamo da ste u nokdaunu, ali ako su vam glavno oružje pobiješnjeli đedovi i đeca od tetaka i čuda, onda stvarno imate problem druge vrste, kojem vam ni vaš Mirković ne može pomoći. A našim momcima, svaka poštena čast na ovu mahnitost", saopšteno je iz PKS.

Preporučujemo za Vas