Abazović i Sekulović ugostili nove pomoćnike direktora Uprave policije

Iz kabineta potpredsjednika Vlade su kazali da je borba protiv korupcije i organizovanog kriminala prioritet svih prioriteta rada Vlade Crne Gore i da Uprava policija ima potpunu podršku kompletne Vlade u tom pravcu

18436 pregleda 24 reakcija 24 komentar(a)
Foto: Saša Matić/Vlada Crne Gore
Foto: Saša Matić/Vlada Crne Gore
Ažurirano: 02.03.2021. 18:07h

Potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović i ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović ugostili su danas u zgradi Vlade novoimenovane pomoćnike direktora Uprave policije Dejana Kneževića, Dragana Klikovca, Miloša Rakonjca i Sašu Maškovića.

Na sastanku su razgovarali o prioritetima u daljem radu Uprave policije, u kontekstu neophodnih reformi bezbjednosnog sektora.

Iz kabineta potpredsjednika Vlade su kazali da je borba protiv korupcije i organizovanog kriminala prioritet svih prioriteta rada Vlade Crne Gore i da Uprava policija ima potpunu podršku kompletne Vlade u tom pravcu.

Sekulović je kazao da su na sastanku konstatovali da su nužne reforme i profesionalizacija policijskog aparata, te poručio da su Vlada i MUP odlučni da ostvare taj prioritet, saopšteno je iz MUP-a.

Sastanku su prisustvovali i državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova Rade Milošević, Jelena Maraš, šefica kabineta ministra unutrašnjih poslova, kao i savjetnici potpredsjednika Vlade Filip Adžić, Miodrag Laković i Ana Rašović.

Bonus video: