Danilović: Ako vlasnik Uniproma izađe kao pobjednik iz ove priča treba ukinuti Vladu i Skupštinu

"Neće nas ucjenjivati tajkuni. Ili branite državu i njeno dostojanstvo ili ćete biti razjureni po bilo koju cijenu – po bilo koju cijenu, zapamtite"

14129 pregleda 44 reakcija 44 komentar(a)
Danilović, Foto: Boris Pejović
Danilović, Foto: Boris Pejović

Ako mislite da ćemo zaćutati oko otpuštanja 600 radnika, ne poznajete nas dobro poručio je lider Ujedinjene Crne Gore, Goran Danilović povodom otpuštanja radnika Kombinata aluminijuma Podgorica (KAP).

On je kako je saopšteno iz Ujedinjene Crne Gore, kazao da traži od Vlade da se ovim povodom jasno i nedvosmisleno izjasni.

"Po prvi put tražim od premijera da saopšti šta je odgovor Vlade, odnosno, šta će biti. Parlament mora u hitnoj proceduri raspravljati o ovoj situaciji. Ako vlasnik Uniproma iz Nikšića izađe kao pobjednik iz ove priča treba ukinuti i Vladu i Skupštinu. Nema držanja glave u pijesak. Nema izbjegavanja odgovora", istakao je Danilović.

On je poručio da ko ne smije ili ne umije ovo da riješi neka ide sam.

"Da se ne tjeramo. A istjeraćemo istinu na čistac dajem vam riječ. Neće nas ucjenjivati tajkuni. Ili branite državu i njeno dostojanstvo ili ćete biti razjureni po bilo koju cijenu – po bilo koju cijenu, zapamtite", zaključio je Danilović.

Bonus video: