Vuković optužio Miloševića da zloupotrebljava baze podataka

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Nikšić obavijestio je građane Nikšića "da su navodni rezultati istraživanja koje su večeras dobili putem SMS poruka lažni i da se ne obaziru na ovakav vid opstrukcija"

7926 pregleda 14 komentar(a)
Vuković, Foto: Boris Pejović
Vuković, Foto: Boris Pejović

Gradonačelnik Podgorice, Ivan Vuković optužio je državnog sekretara MUP-a i šefa operativnog tima za praćenje izbora u Nikšiću, Rada Miloševića da zloupotrebljava baze podataka građana.

On je na svom Tviter profilu naveo da Milošević osim što "uznemirava" građane "širi lažne vijesti".

"Slika i prilika GP URA i Vlade Crne Gore", napisao je Vuković.

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Nikšić je prethodno u nepotpisanom saopštenju objavio da su navodni rezultati istraživanja koje su građanj večeras dobili putem SMS poruka lažni i "da se ne obaziru na ovakav vid opstrukcija".

"Određena lica koja su, nažalost, zahvaljujući ranijem radnom angažmanu imala pristup bazi kontakt telefona građana Nikšića zloupotrijebili su ovu činjenicu da bi u samom finišu predizborne kampanje stvorili konfuziju kod naših glasača", kažu iz DPS.

Iz DPS tvrde da se radio privatnoj firmi ADVERTISMENT MIND, "na čijem je čelu ne tako davno bio aktuelni sekretar Ministarstva unitrašnjih poslova."

Pozvali su nadležne "da ispitaju moguću umiješanost visokog državnog zvaničnika u ometanje izbornog procesa, prevaru građana i povezanost sa privatnim firmama".

"Evropski tim za Nikšić je na korak do još jedne ubjedljive pobjede, a pribjegavanje ovakvim metodama dokaz je da u suprotnom taboru vlada panika koju nijesu u stanju da obuzdaju", zaključuje se u saopštenju OO DPS Nikšić.

.

Bonus video: