Medojević: Pobijedili smo Đukanovića, Krivokapića i Bečića

Lider PzP-a je kazao da je DF, za samo šest mjeseci od parlamentarnih izbora i tri mjeseca poslije "velike prevare prilikom formiranja Vlade", pokazao da ima svoj politički prostor koji uspješno brani od 2012. godine

65484 pregleda 426 reakcija 261 komentar(a)
Medojević, Foto: Boris Pejović
Medojević, Foto: Boris Pejović

Lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević kazao je da su lokalni izbori u Nikšiću pokazali da su opravdani i legitimni zahtjevi Demokratskog fronta da Vlada bude rekonstruisana.

"Pobijedili smo Predsjednika države, Predsjednika Vlade i Predsjednika Skupštine!!! Ambasade, Koncern Vijesti i njihove NVO, ANB, policiju i sve nedirnute struture starog režima", naveo je Medojević na Fejsbuku.

Kazao je da je DF, za samo šest mjeseci od parlamentarnih izbora i tri mjeseca poslije "velike prevare prilikom formiranja Vlade", pokazao da ima svoj politički prostor koji uspješno brani od 2012. godine.

"Da ima svoju ideologiju, program, ideje i ljude. I što je najvaznije da ima svoje vjerne birače!!! Izbori u Nikšiću su pokazali da je Vlada u kojoj 90% vlasti ima URA i vlasnici Vijesti neodrživa i da su zahtjevi DF za rekonstrukcijom Vlade opravdani i legitimni", dodao je,

Medojević je čestitao "novom gradonačelniku Nikšića" Marku Kovačeviću i šefu izbornog štaba Andriji Mandiću na izuzetnom uspjehu.

"DPS je prošlost!!! Idemo dalje", zaključio je.