Abazović: U prvih 100 dana Vlade uhapšeno 68 lica, najbolje tek slijedi

"Reformisana je Uprava policije, smijenjen je kompletan menadžemnt, reformisan je ANB, dovedeni su novi ljudi, stari su procesuirani za neregularnosti koje su radili", rekao je potpredsjednik Vlade

16698 pregleda 73 reakcija 73 komentar(a)
Abazović, Foto: Savo Prelević
Abazović, Foto: Savo Prelević

U prvih 100 dana Vlade uhapšeno je 68 lica, među kojima bivši ministri, poslanici, gradonačelnici, državni sekretari, lokalni sekretari, direktori uprava, direktori agencija, rekao je potpredsjednik Vlade Dritan Abazović.

Abazović je u video poruci u okviru kampanje "Potpisujem" istakao da je najvažnije da je ruka pravde konačno krenula.

"Reformisana je Uprava policije, smijenjen je kompletan menadžemnt, reformisan je ANB, dovedeni su novi ljudi, stari su procesuirani za neregularnosti koje su radili. Otkrivene su velike, višemilionske afere koje tek treba da dobiju svoj epilog. Ali to nije kraj, najbolje tek slijedi", poručio je Abazović.

On je istakao da Vlada ima veliku podršku međunarodne zajednice.

"Vodićemo najsložniju operaciju u državi i smatramo da će distribucija pravde u Crnoj Gori biti značajno bolja nego što je sada. Imamo veliku podršku međunarodne zajednice i Vlada je dokazala da se može raditi apsolutno drugačije u odnosu na prethodni period", zaključio je potpredsjednik Vlade.

Bonus video: