"Najnoviji slučaj je Nikola Rovčanin"

Klikovac: Intenzivno se nastavlja sa nezakonitom podjelom funkcija po dubini

"Ovo je dokaz da je sadašnjoj parlamentarnoj većini osim mržnje prema našoj partiji, zajednički imenitelj jedino nezaježljiva glad za funkcijama i foteljama. Osim toga vidimo koliko vrijedi jučerašnje nespuštanje zastave na Skupštini, kao i žmurenje i oglušavanje na izjave i apele evropskih zvaničnika da Crna Gora ne skreće sa svog evropskog puta"

6864 pregleda 47 reakcija 49 komentar(a)
Klikovac, Foto: DPS
Klikovac, Foto: DPS

Daljim udomljavanjem kadrova i "hvatanjem" plijena među partijskim hijenama, intenzivno se nastavlja sa nezakonitom podjelom funkcija po dubini, saopštio je danas Andrija Klikovac, član Glavnog odbora Demokratske partije socijalista (DPS).

"Najnoviji slučaj je Nikola Rovčanin, čovjek kojeg su beneficije i funkcija opredijelile za prelazak iz DF-a u Demokrate, a sada funkcionersko mjesto u toj partiji preporučile za direktora najveće firme u Crnoj Gori", istakao je Klikovac.

On je dodao da će Rovčanin bez ikakvih profesionalnih referenci i dosadašnjeg poslovnog iskustva u energetskom sektoru, poslije rada u lokalnom pljevaljskom Vodovodu, rukovoditi jednim takvim gigantom kakav je Elektroprivreda Crne Gore (EPCG).

"Ovo je dokaz da je sadašnjoj parlamentarnoj većini osim mržnje prema našoj partiji, zajednički imenitelj jedino nezaježljiva glad za funkcijama i foteljama. Osim toga vidimo koliko vrijedi jučerašnje nespuštanje zastave na Skupštini, kao i žmurenje i oglušavanje na izjave i apele evropskih zvaničnika da Crna Gora ne skreće sa svog evropskog puta", zaključio je Klikovac.