Socijaldemokrate samostalno i u Ulcinju

"Ubijeđen sam da će se i na lokalnim izborima koji nas očekuju 4. februara, nastaviti izuzetan trend rasta podrške Socijaldemokratama, jer smo sigurni u ispravnost našeg programa i sveukupnog političkog djelovanja, što i građani, evidentno je, u sve većem broju prepoznaju“, istakao je predsjednik Socijaldemokrata Ivan Brajović
72 pregleda 2 komentar(a)
SD Ulcinj, Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
SD Ulcinj, Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
Ažurirano: 10.12.2017. 13:37h

Opštinski odbor Socijaldemokrata Ulcinj donio je odluku o samostalnom nastupu na lokalnim izborima u toj opštini.

"Nakon odličnog rezultata koji smo postigli samostalnim nastupom na izborima u Cetinju, Petnjici, Mojkovcu i Tuzima, veoma mi je drago da su i članovi OO SD Ulcinj veoma svjesni snage Socijaldemokrata i sve veće podrške koju dobijamo od naših građana, što je rezultiralo donošenjem odluke o samostalnom nastupu na predstojećim izborima u Ulcinju. Ubijeđen sam da će se i na lokalnim izborima koji nas očekuju 4. februara, nastaviti izuzetan trend rasta podrške Socijaldemokratama, jer smo sigurni u ispravnost našeg programa i sveukupnog političkog djelovanja, što i građani, evidentno je, u sve većem broju prepoznaju“, istakao je predsjednik Socijaldemokrata Ivan Brajović.

Predsjednik OO SD Ulcinj, Ćazim Hodžić, kazao je da je OO počeo sa predizbornim aktivnostima u Ulcinju, s tim što će one biti intenzivirane u narednom periodu.

Kako je rekao nesumnjivo je da će i Ulcinj biti "još jedan grad u nizu odličnih rezultata Socijaldemokrata".

"Na osnovu svakodnevnih razgovora sa našim sugrađanima, uvjereni smo da nas i u Ulcinju očekuje izborni rezultat nakon kojeg će Socijaldemokrate i u ovom gradu postati ključni faktor političke stabilnosti i nezaobilazni činilac formiranja buduće lokalne vlasti", naveo je Hodžić.

Bonus video: