DPS Kotor: Pametno je što niste imali "petlje" da izađete na izbore u Nikšiću i Tivtu

"Svjesni smo da ste osjetljivi na konkretne brojeve i da od njih očajnički bježite nakon potpunog debakla koji ste doživjeli u Mojkovcu, Cetinju, Petnjici i Tuzima
52 pregleda 14 komentar(a)
DPS logo, Foto: DPS
DPS logo, Foto: DPS
Ažurirano: 09.12.2017. 16:10h

Suviše često takozvane Demokrate ponavljaju frazu "povjerenje građana“, posebno imajući u vidu da ta floskula dolazi od nekoga ko je toliko puta iskrenuo istinu, da više ni sam ne zna što se zapravo dogodilo, kaže se na početku saopštenja OO DPS Kotor.

"Da ih podsjetimo – na lokalnim izborima DPS je osvojila 4014 glasova, a Demokrate 1801. Da vam malo pomognemo, jer vidimo da vam matematika nije jača strana: vaš rezultat je gotovo 2.5 puta manji od rezultata DPS-a. I to nije sve. Čak i kada vam se doda rezultat DF-a, vašeg omiljenog koalicionog partnera koga se javno zgražavate, a intimno dijelite istu ideologiju, to je opet manje od broja glasova koji su građani dali DPS-u. Ukoliko dodate još i glasove vaših kontrolora iz redova SNP-a, svi zajedno jedva da imate nešto malo više glasova od nas", ističue se u saopštenju.

U obraćanju kotorskog DPS-a dalje se kaže da "ako već govorite o rastu ili padu, evo i tu vas možemo malo podučiti" i dodaje da je DPS na lokalnim izborima 2016. imala 200 glasova i jedan mandat više nego na prethodnim.

"Svjesni smo da ste osjetljivi na konkretne brojeve i da od njih očajnički bježite nakon potpunog debakla koji ste doživjeli u Mojkovcu, Cetinju, Petnjici i Tuzima. Ne treba da vas čudi takav ishod. Očigledno se vaš učinak u opštinama koje ste privremeno preuzeli nadaleko pročuo. Tek sada znate koliko je pametno bilo što niste imali "petlje“ da izađete na izbore u Tivtu ili Nikšiću", navodi se u saopštenju OO DPS Kotor.

U nastavku se kaže da ne treba da vas (Demokrate) brinu statistički pomaci DPS-a.

"Ono što će vam presuditi biće glasovi Kotorana, koji će vas poslati u političku prošlost i prije nego što ste postali sadašnjost", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: