Generalni sekretarijat Vlade: Procesuirati odgovorne za napad na službeno vozilo

"Bezbjednost pripadnika Uprave policije, štićenih ličnosti i svih građana Crne Gore ne smije biti ugrožena i svaki atak na nju mora biti detaljno ispitan", poručili su iz Generalnog sekretarijata Vlade

24250 pregleda 976 reakcija 28 komentar(a)
Zgrada Vlade, Foto: Boris Pejović
Zgrada Vlade, Foto: Boris Pejović

Generalni sekretarijat Vlade pozvao je Upravu policije i ostale nadležne organe da u najkraćem roku preduzmu sve neophodne radnje povodom, kako su kazali, današnjeg napada na službeno vozilo na putu Podgorica - Nikšić, ispitaju taj slučaj i procesuiraju odgovorne.

"Generalni sekretarijat Vlade Crne Gore informisan je o nemilom događaju koji se desio danas na putnom pravcu Nikšić - Podgorica, kada je grupa građana fizički nasrnula na vozilo Generalnog sekretarijata Vlade, kojim je upravljao službenik Uprave policije, a koje je prevozilo štićenu ličnost. Pozivamo Upravu policije i ostale nadležne organe da u najkraćem mogućem roku preduzmu sve neophodne radnje, ispitaju dati slučaj i procesuiraju odgovorne. Bezbjednost pripadnika Uprave policije, štićenih ličnosti i svih građana Crne Gore ne smije biti ugrožena i svaki atak na nju mora biti detaljno ispitan", navodi se u saopštenju.

Bonus video: