Šta je bilo sa stavom odbora?

Bilo ili ne interne revizije, činjenica je da su se malverzacije u parlamentu u prošloj godini dešavale za vrijeme mandata sva tri predsjednika, a taj slučaj “Vijesti” će i dalje pratiti
0 komentar(a)
Skupština Crne Gore, Foto: Zoran Đurić
Skupština Crne Gore, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 06.12.2017. 19:49h

Poštovano rukovodstvo parlamenta,

Nijeste komentarisali nijednu činjenjicu iz mog prethodnog reagovanja, niti ste odgovorili na pitanje da li ste dokument sa “greškom” poslali Državnoj revizorskoj instituciji (DRI). To sasvim dovoljno govori ko je u ovoj našoj polemici u pravu, a ko pokušava da javnost dovede u zabludu.

Kažete da ne treba insistirati na internom dokumentu. Ne dijelimo isti stav. Treba insistirati, jer je veoma bitan. Pogotovo što je taj dokument dostavljen i Odboru za ekonomiju, finansije i budžet (što opet piše u izvještaju DRI). Kad je bila raspava na tu temu na odboru poslanici su u diskusijama kazali da treba uraditi reviziju putnih naloga za 2015. godini i najavili zaključak o tome. Toliko o tome koliko su se pripremi za sjednicu sa tako važnom temom. Poslije su odustali od tog zaključka, jer im je javljeno da ta revizija već postoji. Pitajte o ovim detaljima Odbor za ekonomiju.

Bilo ili ne interne revizije, činjenica je da su se malverzacije u parlamentu u prošloj godini dešavale za vrijeme mandata sva tri predsjednika, a taj slučaj “Vijesti” će i dalje pratiti.

Bonus video: