Stanić: NSD i Demokrate u borbi da Bošnjak ne bude šef policije

"Po modelu Čeka Dačevića, pljevaljski DF i Demokrate nam šalju i poruku "da neće odgovarati za proteste" koje već zajednički organizuju", istakao je Stanić

7119 pregleda 31 reakcija 31 komentar(a)
Stanić, Foto: SDP
Stanić, Foto: SDP

Taman kad smo pomislili da se od sramnog skandiranja grupice momaka ispred pljevaljske policije ne može desiti ništa gore, stiglo je zajedničko saopštenje dominantnih konstituenata nove državne vlasti, saopštio je danas Mirko Stanić, šef medijslog tima Socijaldemokratske partije (SDP).

"U istom kolu i NSD i Demokrate u borbi da Bošnjak ne bude šef policije, jer se "dvotrećinski narod borio 30-og avgusta", da valjda tako mora biti sada. Po modelu Čeka Dačevića, pljevaljski DF i Demokrate nam šalju i poruku "da neće odgovarati za proteste" koje već zajednički organizuju", istakao je Stanić.

On je dodao da u isto vrijeme potpredsjednik Vlade zadužen za sektor bezbjednosti igra domine sa svojim likom.

"Ne maše niko crnogorskom zastavom, pa da ga policija kazni kao stotine momaka i djevojaka protekle dvije sedmice - to samo mladi fašisti u Pljevljima poručuju “da ovo neće biti Turska”. No što to Dritana i njegove briga, koalicija je koalicija, a što je građanskoj Crnoj Gori palo “duplo golo” od kad je on doveo nacionaliste na vlast, ga ne zanima puno", rekao je Stanić.

On je kazao da pozivaju sve konstituente nove vlasti da se ne igraju sa mirom u Crnoj Gori, jer je kako dodaje, tihoj građanskoj većini koja trpi nasrtaje preko glave svakodnevnih nastraja, ponižavanja i uvreda koje im priređuju.

"I praznih fraza o "Miru kao naciji", dok predsjednik odbora u Pljevljima stoji iza fašista, a onaj u Beranama daje ulicu po Pavlu Đurišiću. SDP će i danas, kao i ranije biti uz građane i Pljevalja i svakog drugog grada u kojem je ugrožena bilo čija spokojnost zbog vjere ili nacije. Fašisti i šovinisti, nije vam prošlo ni devedesetih, neće ni danas, No Pasaran", zaključio je Stanić.

Bonus video: