Pažin najavio da će tužiti Abazovića

"Sudu ću se obratiti radi zaštite integriteta svoje porodice i sebe, ali i radi potrebe zaštite javnog prostora od populizma i besprizornog trovanja dezinformacijama", kazao je Pažin

23228 pregleda 105 reakcija 105 komentar(a)
Pažin, Foto: Vlada Crne Gore
Pažin, Foto: Vlada Crne Gore

Funkcioner Demokratske partije socijalista (DPS) i bivši ministar pravde Zoran Pažin najavio je da će potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića tužiti zbog povrede časti i ugleda i prava ličnosti.

"Povodom drskog i bezobzirnog napada na moj ljudski i profesionalni integritet, dovođenjem mog imena u kontekst korupcije, bez i malo odgovornosti za javno izgovorenu riječ, od strane Dritana Abazovića na pres konferenciji 21. aprila, obavještavam crnogorsku javnost da ću za zadovoljenje svojih pravnih interesa zatražiti pred sudom, podnošenjem tužbe protiv klevetnika, zbog povrede časti i ugleda i prava ličnosti", naveo je Pažin u izjavi dostavljenoj medijima.

Ističe da je stan u Podgorici, u kojem živi sa porodicom, stekao potpuno zakonito, ustupajući stan u svom vlasništvu državi i dobivši veći za jednu sobu, u svemu u skladu sa zakonom i precizno propisanim kriterijumima za rješavanje stambenih potreba, a da razliku u kvadratima uredno plaća svakog mjeseca.

"Sudu ću se obratiti radi zaštite integriteta svoje porodice i sebe, ali i radi potrebe zaštite javnog prostora od populizma i besprizornog trovanja dezinformacijama", zaključio je Pažin.

Bonus video: