Katić: Spremni projekti za Zeleniku, sve što kažemo i realizujemo

U budžet Uprave javnih radova ušla je već i pasarela, buduća, ovdje u Zelenici, ušao je i kanalizacioni kolektor i zaštita sanitarne Opačice i sam ovaj dio kolektora koji treba da se spoji na glavni", poručio je Katić

2506 pregleda 3 komentar(a)
Foto: Demokratska Crna Gora
Foto: Demokratska Crna Gora

Spremni su projekti za Zeleniku koji će se finansirati kroz saradnju sa državom i još mnogo stvari koje ćemo završiti, jer mi sve što kažemo - realizujemo, jer držimo riječ, poručio je nosilac liste "Ni lijevo, ni desno. Pravac Novi" Stevan Katić.

On je sa ostalim predstavnicima koalicije posjetio Zeleniku i tom prilikom kazao da je to mjesto uvijek bilo simbol otpora starom, diktatorskom režimu.

"Ne treba da vas podsjećam da smo, među prvim projektima, završili pješački tunel između Zelenike i Meljina, nakon toga smo krenuli, u saradnji sa mještanima, da probijamo ove puteve, i prema Rujevu, i prema Obalici, spajali smo Gornje i Donje Sasoviće, otvorili smo Zeleniku kada je u pitanju putna infrastruktura, urađeno je još dosta asfalta kroz samu Zeleniku. U budžet Uprave javnih radova ušla je već i pasarela, buduća, ovdje u Zelenici, ušao je i kanalizacioni kolektor i zaštita sanitarne Opačice i sam ovaj dio kolektora koji treba da se spoji na glavni", poručio je Katić.

On je obećao i da će luka Zelenika biti međunarodna luka i da će tu pristajati kruzeri te da će se Zelenika i Herceg Novi odatle razvijati na nov način i da imaju obećanje Vlade da će se to i realizovati.

Predsjednik Demokratske Crne Gore i Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić je tom prilikom kazao da njihova lista, "ne što je njihova", nema alternativu i da je problem te iz tog razloga na nju udaraju sa svih strana.

"Zaista mi je drago da smo se mi ovdje u Zelenici, kao Demokrate, osvježili i osnažili novim, zaista uglednim ljudima iz ovog kraja na čelu sa uglednim Borisom Seferovićem koji je, prije nekoliko nedjelja, iskreno i od srca pristupio našoj partiji. Drago mi je da se naš koalicioni tim pojačava svakim danom i da su tu, u pobjedničkom timu, sa Stevanom Katićem, najboljim gradonačelnikom u novijoj istoriji Herceg Novog, i uvaženi Mirko Mustur, i advokat Lazarević, i Marko Lučić i doktor Komar i koleginica Vlaović i mnogi drugi ugledni ljudi ovog kraja", rekao je on.

Mirko Mustur iz "Novi pobjeđuje" istakao je da su u izbore ušli časno i pošteno i da žele da kampanju vode iskreno i kulturno i da tako nastave da vode ovaj grad.

"Pravna država, sloboda, jednakost svih građana, kultura i pristojnost u svim oblastima života i prosperitetna opština Herceg Novi su naš cilj. Devetog maja izađite na vaša biračka mjesta, zaokružite broj 5, mi vas nećemo iznevjeriti", poručio je on.

Bonus video: