Kopitović: Bigović već duže nije naš funkcioner, jeftin politički trik

"Mjera politike tandema Katić-Bigović je isključivo lični interes i lojalnost ambasadama"

20679 pregleda 31 reakcija 31 komentar(a)
Ivan Kopitović, Foto: Pokret za promjene
Ivan Kopitović, Foto: Pokret za promjene

Funkcioner Demokratskog fronta i član Glavnog odbora Pokreta za promjene, Ivan Kopitović saopštio je da Miloš Bigović već duži vremenski period nije njihov funkcioner.

Kopitović je optužio Demokrate da "umjesto građenja međusobnog povjerenja nastavljaju sa jeftinom političkom propagandom u cilju da ućare i po neki politički poen.

Saopštenje kolacije "Ni lijevo. Ni desno. Pravac Novi" Kopitović je okarakterisao kao "jeftin politički trik" i naveo da je zasmijalo javnost".

Kotitović je kazao da je Bigović podržao listu "koju predvodi još jedan odbjegli član Pokreta za Promjene i njegov kum Stevan Katić".

"Kojem je mijenjanje partijskih dresova uoči svakih lokalnih izbora u Herceg Novom postalo kao svakodnevno mijenjanje čarapa. To ne treba da začudi javnost Crne Gore, a ponajmanje Novljane s obzirom da je mjera politike tandema Katić-Bigović isključivo lični interes i lojalnost ambasadama", navodi se u saopštenju.

Kopitović je kazao da je Bigović "klasični preletač i čovjek koji nije u prethodnom taboru mogao ostvariti lične interese i profite".

"Ostaje nejasno zašto "ekspert" za izborne kampanje Demokrata Boris Bogdanović koristi isti trik za dovođenje u zabludu birača i javnosti kao u slučaju Seferović, predstavljajući ljude koji su davno odbjegli, u nedostatku hrabrosti, kao tek pridošlu podršku uoči lokalnih izbora. Ali u manjku ideja ne treba ovo da začudi javnost, s obzirom da i lider Demokrata oskudijeva sa idejama pa uoči lokalnih izbora se uvijek, gle čuda, zadesi u manastirima ili crkvama, što je pohvalno ukoliko se naredna njegova posjeta našim svetinjama ne dogodi u oktobru uoči izbora na Cetinju i u Mojkovcu".

Kopitović je optužio Bigovića i Katića da će kako su "izdali PzP", sjutra "izdati i Demokrate a za četiri godine i uoči novih lokalnih izbora vjerovatno ćete ponovo promijeniti dresove".

Bonus video: