DPS: Vlada je ponizila policiju i učinila je predmetom sprdnje, kataklizmično upravljanj državnim aparatom

" Zaista je tužno gledati kako karcinom ove vlasti metastazira i razara kompletan državni sistem, sa perspektivom raspada, koja se nazire u skorijoj budućnosti"

6144 pregleda 32 reakcija 28 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Vlada je ponizila policiju i učinila je predmetom sprdnje, saopšteno je danas iz Demokratske partije socijalista (DPS).

"Aktuelna vlast nastavlja sa kataklizmičnim upravljanjem državnim aparatom, jer su svojim pogrešnim činjenjem i učestalim nečinjenjem doveli do situacije u kojoj je Uprava policije ostala bez čak 120 patrolnih automobila. I pored toga što je crnogorska policija za ponos i svako poštovanje kada su u pitanju profesionalnost, stručnost i požrtvovanost, Vlada, koja ne može Budžet da usvoji šest mjeseci i resorno ministarstvo su je sveli na najniži nivo, da bude predmet sprdnje i pošalica na internetu širom regiona", ističe se u nepotpisanom saopštenju DPS.

Iz te partije su dodali da su paradoksalne scene kojima svjedoče vozači širom Crne Gore, da bivaju zaustavljani i saobraćajno kontrolisani od strane policije u civilnim autima.

"To Crna Gora još nije doživjela. Zaista je tužno gledati kako karcinom ove vlasti metastazira i razara kompletan državni sistem, sa perspektivom raspada, koja se nazire u skorijoj budućnosti", zaključuju iz DPS.

Bonus video: