DPS: Uprava policije ostala i bez goriva, Sekulović nedostojan funkcije

"Odgovornost za ovakvu situaciju treba da snosi resorni ministar Sekulović, koji je od dolaska na ovu funkciju totalno degradirao i ministarstvo i Upravu policije"

8483 pregleda 48 reakcija 50 komentar(a)
DPS, Foto: DPS
DPS, Foto: DPS

Neusvajanjem Budžeta za ovu godinu i neopredjeljivanjem novca od strane Vlade Crne Gore, Uprava policije nakon što je ostala bez službenih automobila, ostaje i bez goriva za preostala vozila, saopšteno je danas iz Demokratske partije socijalista (DPS).

"Neobezbjeđivanjem sredstava za ovu namjenu, policija se srozava na najniži mogući nivo i obesmišljava ali i dovodi u pitanju njeno dalje djelovanje. Odgovornost za ovakvu situaciju treba da snosi resorni ministar Sekulović, koji je od dolaska na ovu funkciju totalno degradirao i ministarstvo i Upravu policije. Nakon što je obmanuo javnost u pokušaju da sakrije bahatost vladinog službenika Kandića, preko činjenice da je svojom indolentnošću doveo Upravu policije u situaciju da ostane bez službenih automobila, a ubrzo i bez goriva, policija je na najgrublji način omalovažena i ponižena od strane ministara". ističe se u nepotpisanom saopštenju DPS.

Navodi se i da je "sve ovo dokaz da je ministar Sekulović, nedostojan funkcije koja mu je povjerena i nesposoban u obavljanju svojih poslova koji su mu u nadležnosti".

Bonus video: