Gazivoda: Ne interesuju nas funkcije već rješenje problema Prijestonice

Prema riječima Gazivode, izborna kampanja je za SD završena i “neće podlijegati raznoraznim političkim spinovima i propagandi koja je, prije svega, predizbornog karaktera”
75 pregleda 16 komentar(a)
Ivan Gazivoda, Foto: Socijaldemokrate
Ivan Gazivoda, Foto: Socijaldemokrate
Ažurirano: 28.11.2017. 14:49h

Socijaldemokrate (SD) nijesu dobile zvaničan poziv od bilo koje partije za početak razgovara oko formiranja vlasti na Cetinju, saopštio je nosilac liste, Ivan Gazivoda, navodeći da su spremni da razgovaraju sa svima osim Demokratskog fronta (DF).

SD su na lokalnim izborima na Cetinju osvojile dva mandata, pa ni Demokratska partija socijalista, koja je osvojila 16 i opozicione partije koje zajedno imaju 15 odbornika, bez njih ne mogu formirati vlast.

SD će, kako je najavio Gazivoda, ubrzo po dobijanju poziva za razgovore, formirati pregovarački tim i pripremiti platformu za razgovor u skladu sa onim što su isticali tokom predizborne kampanje.

“Prioritet u razgovorima, kada dobijemo poziv za njih, biće put do rješenja problema u kojima se Prijestonica nalazi i to će biti jedina zvijezda vodilja za SD, a ne funkcije, jer smo mi u SD-u već ostvareni ljudi, lično i profesionalno”, naveo je Gazivoda u saopštenju dostavljenom medijima.

On je rekao da su vrlo zadovoljni izbornim rezultatom na Cetinju.

“Poboljšali smo naš izborni rezultat sa parlamentarnih izbora za oko 60 odsto, stoga se zahvaljujem svim Cetinjanima koji su podržali našu listu i kojima je najveći interes da Prijestonica bude prva, a koji su dali povjerenje svojim sugrađanima koji žive i rade na Cetinju i koji će uvijek živjeti ovdje”, kazao je Gazivoda.

On je saopštio da su spremni sa svima da razgovaraju sa svima oko formiranja vlasti na Cetinju, osim sa DF-om, sa kojim se ideološki razlikuju.

Prema njegovim riječima, izborna kampanja je za SD završena i “neće podlijegati raznoraznim političkim spinovima i propagandi koja je, prije svega, predizbornog karaktera”.

Bonus video: