Fatić: Krivokapić za sram, stid i neprijatnost koju je osjetio neka zahvali svom ministru, negatoru genocida

"Na današnjoj konferenciji prilikom zvanične posjete Sarajevu, premijer Krivokapić je potvrdio ispravnost dobrosusjedske politike koju vodimo svih ovih godina"

12956 pregleda 29 reakcija 37 komentar(a)
Fatić, Foto: Screenshot
Fatić, Foto: Screenshot

Predsjednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić blamirao je državu i potvrdio ispravnost politika prethodnih Vlada, saopštio je danas Bogdan Fatić, poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) u Skupštini Crne Gore.

"Na današnjoj konferenciji prilikom zvanične posjete Sarajevu, premijer Krivokapić je potvrdio ispravnost dobrosusjedske politike koju vodimo svih ovih godina. Upravo zahvaljujući našoj politici Crna Gora nema spornih pitanja sa BiH, a za sram, stid i neprijatnost koju je premijer osjetio prema domaćinima, neka zahvali svom aktuelnom ministru, negatoru genocida u Srebrenici", istakao je Fatić.

On je dodao da im je drago "što je bio u prilici pohvaliti se rezultatima dosadašnje vlasti, sa posebnim akcentom u oblasti turizma iz 2019. godine".

"Ni ovog puta svojim gafovima premijer Krivokapić nije propustio da u prepoznatljivim manirima izblamira i sebe i državu. Izazivao je podsmjehe i pokazao da se njegova sjećanja i emocije prema Sarajevu bude, tek sa pomišlju na kafanu", rekao je Fatić.

Bonus video: