Krivokapić: Prethodna vlast često zaboravljala regione koji nose prefiks koji nije bio prihvaćen na najbolji način

"Nije bitno kako se ko osjeća, šta je po nacionalnosti jer je došlo vrijeme da ekonomija dominira na ovim prostorima", rekao je Krivokapić u Banjaluci nakon susreta sa predsjednicom Republike Srpske Željkom Cvijanović

20436 pregleda 216 reakcija 36 komentar(a)
Krivokapić i Cvijanović, Foto: Vlada Crne Gore
Krivokapić i Cvijanović, Foto: Vlada Crne Gore

Predsjednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić izrazio je zadovoljstvo posjetom Republici Srpskoj, ističući da današnji dan predstavlja zaokret jer je prethodna vlast Crne Gore vrlo često zaboravljala određene regione koji nose prefiks koji nije bio prihvaćen na najbolji način, prenosi Radio televizija Republike Srpske (RTRS).

"Mi želimo da to promijenimo. Nije bitno kako se ko osjeća, šta je po nacionalnosti jer je došlo vrijeme da ekonomija dominira na ovim prostorima", rekao je Krivokapić u Banjaluci nakon susreta sa predsjednicom Republike Srpske Željkom Cvijanović.

Poručio je da upravo vlada na čijem je čelu šalje jednu takvu poruku - da je okrenuta ka boljoj budućnosti i prosperitetu, prvenstveno građana Crne Gore, te jačanju i unapređenu saradnje sa svim susjedima, prenosi RTRS.

Krivokapić je rekao da u vremenu krize moramo da pokažemo apsolutnu solidarnost, ističući da je za Crnu Goru u ovom trenutku najbitnije da spremno dočeka turističku sezonu.

Pozvao je građane Republike Srpske da posjete Crnogorsko primorje.

Cvijanović je nakon sastanka rekla da je razgovarano o odnosima Republike Srpske i Crne Gore i unapređenju saradnje.

"Ovo je bila prilika da upoznam premijera Crne Gore o političkoj situaciji, da su institucije stabilne", rekla je Cvijanović, prenosi RTRS.

Bonus video: