DPS: Demokrate drugome jamu kopale, pa sami u nju upali

"Lijepo ste pred čitavom javnošću pokazali kako vi vidite demokratiju i slobodu u Crnoj Gori - i hvala vam na tome. Uzalud se pravite, kako nijeste svjesni onoga što ste uradili. Patetično je naricanje nad sopstvenom sudbinom, i vječito izigravanje žrtve", kazali su iz ove stranke

6689 pregleda 28 reakcija 28 komentar(a)
Ilustracija, Foto: DPS
Ilustracija, Foto: DPS

Cio ovaj vaš nečasni špijunski opus, da se sažeti u izreci – ko drugome jamu kopa sam u nju upadne, a vi ste trenutno u jami sramote i špijuniranja i što više iz nje zapomažete, mijenjate teze i pokušavate da se vadite na DPS, to vam je položaj teži, saopšteno je iz Demokratske partije socijalista (DPS)

Oni su povodom snimka koji su Demokrate objavile, a na kojem autorka i voditeljka emisije Teleskopija na Televiziji Crne Gore, Tamara Nikčević predstavnike te partije naziva "stokom", "uličarima" i "klasičnim izdajnicima" nazvali Demokrate "balkanskim špijunima" političke scene Crne Gore.

"Uhvaćeni u sramotnoj raboti prisluškivanja privatnog razgovora dvoje ljudi, danima hoće DPS da uvuku u svoje blato. Shvatamo da vam je pozicija nezgodna jer ne samo što je nezakonito, nego je i bijedno špijati i denuncirati, ali ćete morati da snosite moralne i pravne posljedice za to nedjelo", navodi se u njihovom saopštenju.

Dodali su da je uzalud svaka zamjena teza, komično je izigravanje žrtve i sramno podnošenje prijave protiv osobe čija su prava oni ugrozili.

"Samo neko neznaven, a moramo dodati, - i glup, mogao je da vas savjetuje da pojas za spašavanje tražite u podnošenju krivične prijave zbog - privatnog mišljenja. Lijepo ste pred čitavom javnošću pokazali kako vi vidite demokratiju i slobodu u Crnoj Gori - i hvala vam na tome. Uzalud se pravite, kako nijeste svjesni onoga što ste uradili. Patetično je naricanje nad sopstvenom sudbinom, i vječito izigravanje žrtve. Pleli ste špijunsku mrežu, okliznuli se i sami u nju pali, tako da svo ovo batrganje, samo otkriva ko ste i šta ste", kazali su iz DPS-a.

Oni su Demokratama poručili da kada već prave paralele sa Šešeljem, da se nadaju da im je jasno da je u istoriji ovih prostora jedino on devedesetih uradio nešto "toliko nečasno što i vi - podnio krivičnu prijavu protiv novinara "Vremena" iz sličnih razloga. Tako da bi se reklo kako ste vi baš na njegovom „pravom putu“"

"I na kraju, samo nemojte vi o nacionalizmu…. Perjanice vaše stranke su ljudi koji proklinju neistomišljenike, diskriminatorski, podstaknuti mržnjom poručuju kome je mjesto na Lovćenu a kome ne. Vaši osnivači su, kad su bili malo mlađi i naoštreni da zatiru sve što nije na liniji najgoreg šovinizma, osnivali su Sedmi bataljon i regrutovali pripadnike te zloglasne formacije", saopšteno je iz ove stranke.

Bonus video: