"još jedna pobjeda svih građana"

URA: Vraćanje Luke Budva građanima pobjeda nad interesima pojedinaca

Iz URE su naveli da Vlada pokazuje da vodi računa o ispravljanju loših stvari i unapređuje dio oko upravljanja javnim prostorom

2125 pregleda 4 komentar(a)
Luka Budva, Foto: URA
Luka Budva, Foto: URA

Vraćanje Luke Budva građanima velika je pobjeda nad interesima pojedinaca u odnosu na interese građana i smjernica kako treba čuvati prirodne resurse i dobra, saopštili su iz Građanskog pokreta URA.

Iz te partije su pohvalili potez potpredsjednika Vlade, čijim zalaganjem je na njenoj jučerašnjoj sjednici van snage stavljen zaključak od 10. aprila 2017. godine, kojim je firmi "Dukley Marina" omogućeno da nastavi da koristi Luku Budva i nakon isteka ugovora.

„Ovo predstavlja još jednu pobjedu svih građana i uvažavanje inicijativa koje dolaze od javnosti”, kaže se u saopštenju.

Iz URE su naveli da Vlada pokazuje da vodi računa o ispravljanju loših stvari i unapređuje dio oko upravljanja javnim prostorom.

“Pohvaljujemo i zalaganja direktora Morskog dobra Mladena Mikijelja i predsjednika Odbora direktora Blaža Rađenovića koji su se angažovali da bi se Luka Budva vratila onima koji su njeni stvarni vlasnici – građanima Crne Gore“, zaključili su iz te partije.