Bjelopoljska URA: Zahvalnost Skupštini na usvojenim amanadmanima poslanice Zoronjić koji će značiti razvoj našeg grada

"Za nastavak dinamike izgradnje Ski centra "Cmiljača", Vlada je prvobitnim nacrtom izdvojila 68.000 eura, a amandmanom poslanice Zoronjić obezbijeđeno je da taj iznos bude 1.950.000 eura kako bi se projekat nastavio u punom kapacitetu"

5998 pregleda 177 reakcija 6 komentar(a)
URA, Foto: URA
URA, Foto: URA

Bjelopoljska URA zahvalila je danas svim poslanicima a posebno poslanici njihove partije Suadi Zoronjić na tome što su zahvaljujući njenim amandmanima na Budžet za 2021. godinu, koji je juče Skupština izglasala, predviđena sredstva za izgradnja fiskulturne sale u OŠ "Nedakusi" u Bijelom Polju i obezbijeđena sredstava za nastavak izgradnje Ski centra "Cmiljača" kao i novac za dalju valorizaciju Đalovića pećine u tom gradu.

Oni kažu da se na taj način misli i o sjeveru države i da se nadaju brzom završetku izgradnje fiskulturne sale ali i intezivnom nastavku kapitalnih projekata u tom gradu, što će značiti bolji i kvalitetniji život građana.

"Za nastavak dinamike izgradnje Ski centra "Cmiljača", Vlada je prvobitnim nacrtom izdvojila 68.000 eura, a amandmanom poslanice Zoronjić obezbijeđeno je da taj iznos bude 1.950.000 eura kako bi se projekat nastavio u punom kapacitetu. Valorizacija Đalovića pećine je takođe važan projekat koji znači razvoj i valorizaciju izuzetnog prirodnog bisera u turističke svrhe. Predlogom Budžeta bilo je predviđeno 2.500.000 eura, a amandmanom poslanice Zoronjić obezbijeđeno je još 2.000.000 eura", istakli su iz bjelopoljske URE.

Bonus video: