Cvetković: Funkcioneri DPS i Grupe birača za vrijeme svog mandata opljačkali Kolašin

"Kolašinski DPS samo po osnovu kreditnih obaveza zadužio je građane Kolašina u iznosu 5,7 miliona eura, koje sadašnja vlast mora da vraća"
126 pregleda 12 komentar(a)
Balša Cvetković, Foto: SDP
Balša Cvetković, Foto: SDP
Ažurirano: 22.11.2017. 19:30h

Dok bezimeni DPS funkcioneri iz Kolašina pričaju bajke o sopstvenim učincima bivaju grubo demantovani od isto tako bezimenih partijskih drugova iz Mojkovca koji ih navode kao najnegativniji primjer, saopštio je danas Balša Cvetković, član Predsjedništva Foruma mladih SDP Crne Gore.

On je reagovao na saopštenje DPS Mojkovac u kome je poručeno da je "dug Opštine Mojkovac po kreditima oko 500.000 eura, a da je Kolašin zadužen 11 puta više".

Cvetković je dodao da iz mojkovačkog DPS potvrđuju ono sto SDP ponavlja sve vrijeme.

"Kolašinski DPS samo po osnovu kreditnih obaveza zadužio je građane Kolašina u iznosu 5,7 miliona eura, koje sadašnja vlast mora da vraća. Mojkovački DPS se hvali građanima poručujući, nijesmo mi "kao naše komšije iz Kolašina" gdje su funkcioneri DPS i Grupe birača za vrijeme svog mandata opljačkali grad. Kada vaši partijski drugovi vide tako, mi vam ne bi dodatno stajali na muku. Šta sada da kažu DPS funkcioneri koji su se kleli da to nije istina? Ponovo bi oni saopštili laž ispod koje se ne bi niko potpisao, knjižeći je na račun predsjednika OO DPS Kolašin g. Milosava Bata Bulatovića. Ali kako reći da kolege iz Mojkovca lažu? Šta ste sve bili spremni da uradite za DPS, a sada dok čekate rezultate istrage tužilaštva o zloupotrebama koje ste činili u Kolašinu slušate kako se vaši partijski drugovi od vas ograđuju. Depresivno je to veoma. Skoro kao situacija u kojoj se našao partijski drug Svetozar Marović, koji je takođe depresivan u Beogradu gdje je patriotski pobjegao sa novcem koji je pokrao od građana Crne Gore", poručio je Cvetković.

On je na kraju parafrazirao Panteliju iz filma "Maratonci trce počasni krug".

"Žao nam je sto ste bili vlast u našem gradu, a ne u gradu nekog našeg neprijatelja", zaključio je Cvetković

Bonus video: