"Nas brane naši rezultati..."

Krivokapić DPS-u: Vladu ne treba da brani niko ponajmanje oni koji zarad sopstvenih interesa nastavljaju da dijele narod

"Da ne prepoznajemo igru koju DPS igra po ritmu koji diriguje dvojac "šef" - "britva" možda bismo i mogli da povjerujemo u iskrenost saopštenja te partije koja navodno brani premijera i predsjednika Skupštine od napada srpskih tabloida", rekao je Krivokapić

24577 pregleda 506 reakcija 101 komentar(a)
Bečić i Krivokapić, Foto: Boris Pejović
Bečić i Krivokapić, Foto: Boris Pejović

Vladu ne treba da brani niko ponajmanje oni koji vrlo proračunato i zarad sopstvenih interesa nastavljaju da dijele narod u Crnoj Gori, saopštio je predsjednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić.

On je kako je saopšteno iz Vlade, reagovao na saopštenje Demokratske partije socijalista (DPS) u kom se osuđuje "prizemna kampanja koja se vodi preko srbijanskih tabloida protiv Krivokapića i predsjednika Skupštine Alekse Bečića".

"Da ne prepoznajemo igru koju DPS igra po ritmu koji diriguje dvojac "šef" - "britva" možda bismo i mogli da povjerujemo u iskrenost saopštenja te partije koja navodno brani premijera i predsjednika Skupštine od napada srpskih tabloida. Vladu, na čijem sam čelu, ne treba da brani niko, ponajmanje oni koji vrlo proračunato i zarad sopstvenih interesa nastavljaju da dijele narod u Crnoj Gori. Nas brane naši rezultati, naša posvećenost misiji da Crna Gora postane razvijena, prosperitetna i poštena kuća za svakog njenog građanina. Na kraju, nas brane građani koji nepogrešivo dobro tumače iskrenost svake izgovorene riječi. Zato ne hajemo za napade koji orkestrirano stižu jedan za drugim, niti za navodne odbrane, već istrajno, kompetentno i beskompromisno gradimo evropski put našoj Crnoj Gori", naveo je Krivokapić.

Preporučujemo za Vas