Mrvaljević: Cetinjani primorani da trpe stvari koje zdrav razum ne može podnijeti

"Poslanica OKG-DPS-a ih pored sve muke koju imaju, na najbezobrazniji način ponizi, pozivajući ih da se učlane u DPS kako bi dobili posao"
82 pregleda 26 komentar(a)
Danilo Mrvaljević, Foto: Demokratska Crna Gora
Danilo Mrvaljević, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 21.11.2017. 17:06h

Prijestonica Cetinje, koja je bit crnogorske istorije, grad kojim se svaki Crnogorac ponosi, posljednjih godina doživljava slom, kazao je Danilo Mrvaljević, kandidat Demokrata za odbornika na Cetinju

"Ono što je tragedija jeste to što Cetinje ovoga puta ne lome strani okupatori, već to rade najveći neprijatelji svih građana, koji sebe predstavljaju kao velike patriote", navodi Mrvaljević.

On je kazao da Cetinje doživljava jedno veliko posrnuće - od ekonomije, preko kulture, pa sve do sporta.

"Aktuelna vlast, koju čine članovi organizovane kriminalne grupe dovela je našu dičnu Prijestonicu na najniže grane. Pored svega sa čime se Cetinjani i Cetinjanke susrijeću svakog dana, a to su uništene fabrike, nedostatak radnih mjesta, mladost koja je nezaposlena i koja svakim danom napušta Cetinje i Crnu Goru, primorani su da trpe stvari koje zdrav razum ne može podnijeti. Prinuđeni su da gledaju kako se pred svake izbore renovira 50 metara jedne te iste ulice. Prinuđeni su da slušaju laži o fabrici čokolade i žičari. Priče o nacionalnom stadionu i radnim mjestima, a jedino što kroz grad možete čuti jesu zabrinuti roditelji koji govore kako su uložili sve u djecu i njihovo školovanje i kako sad sa tim diplomama njihova djeca sjede kući. Još im kao šlag na tortu dođe poslanica OKG-DPS-a koja ih pored sve muke koju imaju, na najbezobrazniji način ponizi, pozivajući ih da se učlane u DPS kako bi dobili posao. Sramno da sramnije ne može biti. Ako vas nije sramota slavnoga Cetinja i predaka, pitamo se kako vas nije sramota budućnosti, omladine i potomaka, a pamtiće vas kao ucjenjivače, trgovce ljudskim dušama i najveće profitere", istakao je Mrvaljević.

On navodi da su protiv svega ovoga Demokrate i ustale.

"Ušli smo u svako cetinjsko domaćinstvo, pokazali ljudima iskrenost, pokazali im što nudimo, predstavili im naš pogram koji je po svemu jedinstven, a naročito po principu po kojem je pisan, a to je princip "problem - rješenje“. Za svaki problem planirali smo rješenje koje je jasno, efikasno i ostvarivo. A da rješavamo sve probleme dolazali smo u Budvi, Kotoru i Herceg Novom. To isto ćemo dokazati i u Prijestonici, i u tome imamo ogromnu podršku Cetinjanki i Cetinjana, što će se jasno pokazati na dan izbora", zaključio je Mrvaljević.

Bonus video: