DATUM JOŠ NIJE PRECIZIRAN

Joković: Novi sastanak predstavnika parlamentarne većine do kraja sedmice

Predsjednik SNP-a rekao je da će zajedno sa liderom Demosa Miodragom Lekićem, prije sastanka razgovarati sa predstavnicima pojedinih partija

15405 pregleda 60 reakcija 60 komentar(a)
Joković, Foto: Boris Pejović
Joković, Foto: Boris Pejović

Novi sastanak predstavnika parlamentarne većine, trebalo bi da bude održan do kraja sedmice, najavio je lider Socijalističke narodne partije (SNP) Vladimir Joković.

On je rekao da će zajedno sa liderom Demosa Miodragom Lekićem, prije sastanka razgovarati sa predstavnicima pojedinih partija.

"Nijesmo to još precizirali kada će biti održan sljedeći sastanak, to ćemo uraditi u razgovoru sa drugim liderima, ali očekujem da će biti do kraja sedmice“, kazao je Joković agenciji MINA.

Prvi sastanak predstavnika parlamentarne većine održan je u četvrtak, a Joković kaže da od tada nije bilo nikakvih dogovora i konsultacija.

On je dodao da će zajedno sa Lekićem razgovarati sa pojedinim liderima partija i vidjeti da li je moguće približiti stavove da se dođe do rješenja koje bi bilo prihvatljivo za sve, da se na sljedećoj sjednici donesu zaključci.

Joković je, upitan da li je će na sledeći sastanak biti pozvan premijer Zdravko Krivokapić, odgovorio da će kada predstavnici partija usaglase stavove, onda razgovarati sa premijerom.

On je naveo da parlamentarne partije mogu da donesu odluku koju god hoće, mimo Vlade.

"Tako da, za sad razgovaraju predstavnici predsjednici parlamentarnih partija, a premijer ili mi možemo pozvati na razgovor, nakon ovih razgovora“, kazao je Joković.

Preporučujemo za Vas