"Brzo će shvatiti razliku između ova dva pojma"

Nikolić: Milatović je očigledno ministar populizma, a ne turizma

"Ministre, dobrodošlicu ostavite za investitore, ako Vam se poslije ovog skandala sa Kraljičinom plažom i Amanom ikad iko bude pojavio"

17879 pregleda 25 reakcija 26 komentar(a)
Nikolić, Foto: DPS
Nikolić, Foto: DPS

Portparol Demokratske partije socijalista Miloš Nikolić ocijenio je da je ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović "očigledno ministar populizma, a ne turizma".

"Brzo će shvatiti razliku između ova dva pojma, kad uskoro bude sabrao prihode od turizma u ovoj godini, i sagledao štetu od pretvaranja bisera crnogorske obale u jeftino vašarište", napisao je Nikolić na Tviteru.

Milatović je prethodno poručio predsjedniku države Milu Đukanoviću da je Crna Gora država jednakih i ravnopravnih ljudi.

"Predsjedniče Đukanoviću dobro došli u novu Crnu Goru, državu jednakih i ravnopravnih ljudi, i jednakih i ravnopravnih investitora", napisao je Milatović.

Nikolić je poručio Milatoviću da "dobrodošlicu ostavi za investitore".

"Ako Vam se poslije ovog skandala sa Kraljičinom plažom i Amanom ikad iko bude pojavio", napisao je Nikolić na Tviteru.

Đukanović je ranije danas kazao da se na nekada reprezentativnoj Kraljičinoj plaži sada se prodaju pivo i ćevapi za euro, te da je nova vlast dovela do napuštanja strateških investitora i ukazao na uništavanje jedne od plaža koja je bila poznata u svijetu po svojoj reprezentativnosti - Kraljičine plaže u Budvi.

"Samo aposlutno neodgovorna vlast je mogla da učini to da postane jedan reprezentativni dio naše turističke ponude gotovo ravan ruglu, da izgubimo investitora i da dovedemo u pitanje ostvarivanje projekcije o kojoj sam govorio, Crne Gore kao konkurentne turističke destinacije na Mediteranu. Aman ove godine ne otvara, Sveti Stefan ne otvara Miločer", kazao je Đukanović.

Preporučujemo za Vas