Bečić: Zapaliti auto uz kuću sa drvenom fasadom, u trenucima kada ukućani spavaju, mogu samo izopačeni umovi

"Očekujem brzu i efikasnu akciju nadležnih državnih organa, a borbu za zaštitu javnog interesa časnih i hrabrih javnih funkcionera iz svih krajeva Crne Gore niko ne može zaustaviti"

12895 pregleda 18 komentar(a)
Bečić, Foto: Boris Pejović
Bečić, Foto: Boris Pejović

Zapaliti automobil uglednog Žabljačanina Darka Šljivančanina ili bilo kog drugog građanina Crne Gore, koje se nalazilo tik uz kuću koja ima u značajnom dijelu drvenu fasadu i konstrukciju, u trenucima kada su u kući spavali ukućani, a među njima i beba, mogu samo izopačeni umovi, saopštio je danas Aleksa Bečić, predsjednik Skupštine Crne Gore i predsjednik Demokratske Crne Gore.

Predsjedniku žabljačkog odbora Demokratske Crne Gore Darku Šljivančaninu tokom noći zapaljen je automobil, parkiran ispred njegove kuće na Žabjaku.

Osnovno državno tužilaštvo (ODT) je tim povodom formiralo predmet.

"Spletom srećnih okolnosti i brzom reakcijom spriječena je tragedija. Očekujem brzu i efikasnu akciju nadležnih državnih organa, a borbu za zaštitu javnog interesa časnih i hrabrih javnih funkcionera iz svih krajeva Crne Gore niko ne može zaustaviti. Ohrabrujem sve javne funkcionere da nastave odlučnu borbu protiv organizovanog kriminala, korupcije i svih drugih anomalija u našem društvu", napisao je Bečić na Tviteru

Bonus video: