Rakočević predsjednik odbora SD Glavnog grada

Rakočević je aktuelni sekretar Sekretarijata za komunalne poslove, a po struci je diplomirani ekonomista

5272 pregleda 6 komentar(a)
Rakočević, Foto: Socijaldemokrate
Rakočević, Foto: Socijaldemokrate

Za predsjednika odbora Socijaldemokrata Glavnog grada izabran je jednoglasno Marko Rakočević, saopšteno je iz ove partije.

Rakočević je aktuelni sekretar Sekretarijata za komunalne poslove, a po struci je diplomirani ekonomista.

Dosadašnji predsjednik Socijaldemokrata Glavnog grada, Đorđe Suhih, kazao je da mu je bilo zadovoljstvo da u proteklom periodu rukovodi odborom Glavnog grada.

“Postigli smo zavidne rezultate, kako izborne, tako i na teritoriji Glavnog grada kao jedan od učesnika u lokalnoj vlasti. Mislim da su Socijaldemokrate, od svog osnivanja do danas, izgradile ozbiljnu partijsku infrastrukturu koja je spremna da odoli svim izazovima koje aktuelna politička situacija u državi nameće. Siguran sam da će novo rukovodstvo ovog odbora, koje će činiti naše mlađe koleginice i kolege, u periodu koji je pred nama postizati još bolje rezultate nego što je to do sad bio slučaj. U svom radu će od mene lično uvijek imati i pomoć i podršku”, rekao je Suhih.

Rakočević je tom prilikom kazao da ga dobijena podrška veoma raduje, ali i još više obavezuje.

“Rukovoditi odborom u Glavnom gradu koji broji gotovo trećinu od ukupnog broja birača u Crnoj Gori, velika je odgovornost i ozbiljan posao. Stoga prvenstveno moram zahvaliti našem dosadašnjem predsjedniku, dr Đorđu Suhihu, što je u prethodnom periodu uspješno vodio odbor i iza sebe ostavio ozbiljnu infrastrukturu ljudi, spremnu da svakom izazovu adekvatno odgovori. Lično ću dati sve od sebe, svoj maksimum, da rad ovog odbora bude primjer svima, a naš rezultat na lokalnim izborima koji nam predstoje iduće godine na ponos svakoj članici i članu Socijaldemokrata”, rekao je Rakočević.

Bonus video: