"“odličje za glupost” pripalo “neupućenim” službenicima iz kabineta premijera"

Pribilović: Stranke na vlasti pokazuju koliko su nedostojne svoje uloge

“Iz svega što su u afektu ovih dana saopštavali jedini o drugima, jedino što smo shvatili da u vlasti nema toga ko ne radi za DPS, da su svi do jednog izdajnici i da su svi od prvog dana istrajavali u rušenju dogovora koji su postigli kada su pravili vlast”

4073 pregleda 16 komentar(a)
Pribilović, Foto: DPS
Pribilović, Foto: DPS

Stranke na vlasti svakodnevno pokazuju koliko su nedostojne svoje uloge, ocijenila je poslanica Demokratske partije socijalista (DPS) Suzana Pribilović.

Ona je kazala da malo ko više može da isprati ko koga napada i za šta, kao i ko koga i zbog čega optužuje u međusobnim obračunima članova vlasti.

Kako je navela Pribilović, jedino je svima jasno da tako posvađani, politički nepismeni, uz katastrofalne rezultate, oni nijesu ništa drugo do grupa nepopravljivih političkih amatera, koji su, iako zaslužuju jedni druge, nedostojni uloge koja ih je, ni krive ni dužne, zapala.

“Iz svega što su u afektu ovih dana saopštavali jedini o drugima, jedino što smo shvatili da u vlasti nema toga ko ne radi za DPS, da su svi do jednog izdajnici i da su svi od prvog dana istrajavali u rušenju dogovora koji su postigli kada su pravili vlast”, kazala je Pribilović.

Prema njenim riječima, “odličje za glupost” ipak je pripalo “neupućenim” službenicima iz kabineta premijera Zdravka Krivokapića.

“Vjerovatno istim onima koji zaborave da za predsjednika Vlade treba tvitove da pišu na ijekavici, dakle, takvi “profesionalci” su juče u nekakvu zavjeru protiv premijera, uspjeli da uguraju zajedno Demokratski front i manjinske stranke”, dodala je Pribilović.

U DPS-u su, kako je navela, sigurni da je građanima jasno da strukturama iz aktuelne vlasti jedino za rukom polazi to da uvijek iznova dokazuju koliko su neozbiljni i nedorasli, dok bez prestanka kreiraju atmosferu rijaliti programa, još od kada su počeli njihovi dogovori o formiranju vlasti.

“Sve to najbolje govori i da je DPS, uz tradicionalne partnere iz opozicije, danas jedina odgovorna, zrela i konstruktivna politička snaga u Crnoj Gori”, rekla je Pribilović.

Kako je navela, svako novo prizemno prepucavanje konstituenata vlasti, samo još jednom potvrđuje tu nespornu činjenicu.

Preporučujemo za Vas