Da li je ovo najbolji spot u jednoj izbornoj kampanji?

Otkako je osnovana, Demokratska Crna Gora i njeni funkcioneri, članovi i simpatizeri bili su izloženi najbrutalnijoj negativnoj kampanji u istoriji političke scene Crne Gore, a i šire
99 pregleda 13 komentar(a)
Spot Demokrate, Foto: Printscreen
Spot Demokrate, Foto: Printscreen
Ažurirano: 14.11.2017. 11:23h

Crnogorskoj javnosti predstavljamo turobnu sliku stvarnosti, koju više od 27 godina kreira jedna partija i jedan čovjek. Predstavljamo i naš način da tu neveselu sliku učinimo ljepšom – prevazilaženjem perzistentnih podjela i novih podvala koje našem polarizovanom društvu ne dozvoljavaju nikako da krene naprijed.

Otkako je osnovana, Demokratska Crna Gora i njeni funkcioneri, članovi i simpatizeri bili su izloženi najbrutalnijoj negativnoj kampanji u istoriji političke scene Crne Gore, a i šire. Jedan dio poruka koje su širili mračni likovi u vlasti i njihovo društvo iz kriminalnog miljea, prvo, udbaškim šaptačkim metodom – po kafićima i kladionicama, a zatim i u medijskom prostoru i sa zvaničnih adresa, možete vidjeti i u ovom spotu. Osjećamo dužnost da na čistac izvedemo perfidnu zamisao jednog političkog monstruma da ukalja najčistiji i najperspektivniji politički subjekt. No, nije njih strah od naše neukaljanosti, već od toga što ključno doprinosimo da budu pobijeđeni na svakom koraku i što im se na svim narednim izborima smiješi negdje poraz, a negdje klasični politički nokaut.