Martinović: Niko nije jači od države, a kamoli likovi poput izvođača Veljovića i zloglasnog Mićunovića

"Državi koja je članica NATO i kandidat za EU ne mogu prijetiti kriminalci i oni koji su je opustošili", naveo je poslanik Demorkatske Crne Gore

35200 pregleda 124 reakcija 61 komentar(a)
Martinović, Foto: Luka Zeković
Martinović, Foto: Luka Zeković

Poslanik Demokratske Crne Gore Vladimir Martinović kazao je da "niko nije jači od države" i poručio da državi koja je članica NATO i kandidat za ulazak u EU "ne mogu prijetiti kriminalci i oni koji su je opustošili".

"Mir i vjerske slobode su jedina magistrala i najveća vrijednost ponosne Crne Gore. Uzgred, podsjećam da niko nije jači od države, a kamoli likovi poput izvođača (Veselin) Veljovića i zloglasnog (Branislav) Mićunovića, koji priželjkuju nemire jer su oni i njima slični navikli da biju narod Crne Gore", napisao je Martinović na Tviteru.

Vijesti su danas objavile da je Uprava policije informisala Vladu da postoji realna opasnost da dio službenika te institucije posluša "komandu" doskorašnjeg šefa Veselina Veljovića i odbije pojedina naređenja starješina na dan ustoličenja Joanikija za mitropolita crnogorsko primorskog, zakazanog za 5. septembar na Cetinju.

Iz Uprave policije su, reagujući na tekst, naveli da ne postoji bojazan da će njihovi službenici postupati po naređenjima bilo kojeg lica van Uprave policije.

Bonus video: