Perović: Ne bavite se političkim trućkanjem, uzmite aktivno učešće u radu

60 pregleda 3 komentar(a)
Dragica Perović, Foto: Printscreen (YouTube)
Dragica Perović, Foto: Printscreen (YouTube)
Ažurirano: 13.11.2017. 11:15h

Predsjednica SO Kotor Dragica Perović pozvala je odbornicu DPS u SO Kotor Teu Brajak da se "ne bavi političkim trućanjem" i da za prvu narednu sjednicu "uzme aktivno učešće u radu".

Brajak je prozvala Perović da je za osam mjeseci "uspjela da obori svjetski rekord u zakazivanju hitnih sjednica i otkazivanju istih putem SMS poruka".

"Nakon pisanog oglašavanja Tee Brajak, mlađane DPS odbornice, u SO Kotor, ostaje gorak ukus u ustima kako neko iz čistog neznanja postaje alatka u rukama dvadestsedmogodišnje političke DPS kamarile. Naprasno političko buđenje mlađane DPS odbornice bilo bi za svaku pohvalu da je ista u dosada održanih dvanaest sjednica SO Kotor bar jednom otvorila usta - makar da zijevne?! Ovako joj ja, kao osoba sa životnim i radnim iskustvom, kao predsjednica DSS-a, kao predsjednica SO Kotor, upućujem najdobronamjerniji savjet da bi bilo mnogo bolje da je ostala i dalje da "ćuti" jer biti "govornik" u ime nadobudnih i potrošenih DPS kadrova za nju, pred kojom je budućnost, ova današnja politička mrlja potpuno je nepotrebna", navela je Perović u reagovanju.

Ona je pozvala Brajak da se na prvoj narednoj sjednici javi za riječ.

"I poželi prisutnima u sali makar dobar dan. Ovo zato, da bismo, nakon godinu dana, čuli kakav joj je glas?! A ako to nije u stanju, onda neka kao dobro vaspitana i obrazovana djevojka, drugi put broji do tri i one koji je svjesno i uračunljivo dovode u situaciju da bude potpisnik tuđih misli i razmišljanja kulturno odbije. To je, sigurna sam, nešto što joj više priliči od ovog pisanog incidenta! U suprotnom, mora biti spremna da će joj biti uzvraćeno na isti način", navela je Perović.

Bonus video: