Abazović čestitao vrhu policije: Branimo nacionalne interese Crne Gore

"Idemo dalje, čeka nas još mnogo posla"

44810 pregleda 1580 reakcija 129 komentar(a)
Foto: Twitter/DritanAbazovic
Foto: Twitter/DritanAbazovic

Potpredsjednik Vlade Dritan Abazović čestitao je Ministarstvu unutrašnjih poslova i menadžmentu Uprave policije na rezultatima u složenim akcijama u cilju očuvanja mira i ustavnih prava građana.

"Nastavljamo timski. Idemo dalje, čeka nas još mnogo posla. Branimo nacionalne interese Crne Gore", napisao je Abazović na Tviteru.

Abazović je uz objavu na Tviteru podijelio fotografiju na kojoj se nalazi sa ministrom unutrašnjih poslova Sergejom Sekuloviće, direktorom Uprave policije Zoranom Brđaninom, pomoćnicima direktora Uprave policije Dejanom Kneževićem, Milošem Rakonjcem, Draganom Klikovcem, Sašom Maškovićem, pomoćnikom direktora Sektora policije opšte nadležnosti Draganom Gorovićem i načelnikom CB Podgorica Goranom Jokićem

Iz MUP-a su demantovali optužbe da su "izvršili državni udar"

"Policija je u svom radu politički i ideološki neutralna. U vršenju policijskih poslova i sa njima povezanih poslova, Policija je operativno nezavisna od Ministarstva i drugih organa državne uprave", piše u objavi MUP-a na Tviteru.

"Upotreba specijalnih jedinica Policije vrši se uz saglasnost direktora Policije, s tim da ministar ima ovlašćenje da opozove upotrebu specijalnih jedinica Policije" Direktor Uprave policije naredio. Ministar unutrašnjih poslova nije opozvao. Ostalo ste, građani, sami vidjeli", piše u objavi MUP-a na Tviteru.

Bonus video: