SNP: Đukanović da prekine da plaši građane, huškačkim izjavama pokušava da stvori nove podjele

"Smiješne su njegove lekcije o evropejstvu. Zaboravlja predsjednik DPS-a da pustošenje državne imovine, kriminal i korupcija nisu vrijednosti EU, i da će za to u najskorije vrijeme i pred nezavisnim organima morati da odgovara", saopštili su iz oni

8313 pregleda 27 reakcija 28 komentar(a)
Foto: SNP
Foto: SNP

Iz Socijalističke narodne partije su pozvali predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića da prekine da plaši građane, prijeti šumama, nemirima i građanskim ratom, te da bi u svakoj uređenoj državi i ovo bilo dovoljno da izgubi funkciju koju pokriva.

"Odlazeći diktator pokušava poslednjim huškačkim izjavama da u Crnoj Gori stvori nove podjele, atmosferu mržnje koju je uspješno trasirao dok je bio u mogućnosti. "Poslednji diktator na Balkanu" zaboravlja da mu je politički sat davno odzvonio i da broji svoje poslednje dane na poziciji, koju nažalost, trenutno pokriva. Upravo zbog toga i razumijemo njegov strah od gubitka fotelje, od nezavisnog tužilaštva i reforme pravosuđa", navodi se u njihovom saopštenju.

Oni su kazali da osuđuju poslednje izjave Mila Đukanovića, uz konstataciju da su bili u pravu kada su pokrenuli inicijativu za njegov opoziv.

"Smiješne su njegove lekcije o evropejstvu. Zaboravlja predsjednik DPS-a da pustošenje državne imovine, kriminal i korupcija nisu vrijednosti EU, i da će za to u najskorije vrijeme i pred nezavisnim organima morati da odgovara", saopštili su iz oni.

Iz SNP-a su istakli da su građani 30. avgusta opozvali DPS i njihovu politiku i pokazali gdje im je mjesto i da je "ostalo još da i predsjednik DPS-a shvati da u bližoj budućnosti niko iz njegove partije neće više pokrivati niti jednu državnu funkciju"

Bonus video: