DPS: Na raspolaganju smo građanima koji su učestvovali na protestu 5. septembra i kojima su stigli pozivi od UP

Iz DPS-a su kazali da su nalogodavci „pokušaja zastrašivanja građana“ predsjednik i potpredsjednik Vlade, Zdravko Krivokapić i Dritan Abazović, koji se, kako su naveli iz te partije, ovih dana ne mogu dogovoriti čiji je doprinos veći u gaženju ljudskih prava i represiji prema sopstvenom stanovništvu

8047 pregleda 47 reakcija 48 komentar(a)
DPS, Foto: DPS
DPS, Foto: DPS

Pravni tim Demokratske partije socijalista (DPS) na raspolaganju je svim zainteresovanim građanima koji su učestvovali na protestu na Cetinju 5. septembra i kojima su stigli pozivi od Uprave policije (UP), saopšteno je iz te partije.

Iz DPS-a su kazali da Vlada sada na taj način pokušava da zastraši ljude koji su mirno protestovali.

„Da im to neće poći za rukom - vidjeli su juče na Cetinju. Izabrali su sramnu, ali i pogrešnu taktiku jer što više pritiskaju građansku Crnu Goru - ona će biti jača, glasnija i brojnija“, rekli su iz te partije.

Iz DPS-a su kazali da su nalogodavci „pokušaja zastrašivanja građana“ predsjednik i potpredsjednik Vlade, Zdravko Krivokapić i Dritan Abazović, koji se, kako su naveli iz te partije, ovih dana ne mogu dogovoriti čiji je doprinos veći u gaženju ljudskih prava i represiji prema sopstvenom stanovništvu.

„Povodom najnovije represivne akcije Vlade Crne Gore protiv građana koji su učestvovali na protestu 5. septembra, DPS obavještava sve zainteresovane, kojima su stigli pozivi od Uprave policije, da im njen pravni tim stoji na raspolaganju“, navodi se u saopštenju.

Iz DPS-a su rekli da svima koji žele da se obrate njihovom timu za besplatnu pravnu pomoć stoje na raspolaganju putem telefona: +382 (0)20 243 952 i mail-a: office@dps.me.

Bonus video: