zvanična posjeta

Đukanović u Hrvatskoj: Razgovarao sa Milanovićem, položiće vijenac na spomenik "Glas hrvatske žrtve-Zid boli"

Iz Službe za informisanje predsjednika Crne Gore su kazali da će Đukanović imati susret i sa predsjednikom Hrvatskog sabora Gordanom Jandrokovićem, kao i sastanak sa predsjednikom Vlade Hrvatske Andrejom Plenkovićem

13207 pregleda 118 reakcija 118 komentar(a)
Đukanović i Milanović, Foto: Služba za informisanje predsjednika Crne Gore
Đukanović i Milanović, Foto: Služba za informisanje predsjednika Crne Gore

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović doputovao je u Hrvatsku, gdje će danas i sjutra boraviti u zvaničnoj posjeti, na poziv predsjednika Zorana Milanovića, saopšteno je iz Službe za informisanje predsjednika Crne Gore.

"Predsjednik je dočekan sa najvišim vojnim i državnim počastima, nakon čega je imao tet-a-tet razgovor sa predsjednikom Milanovićem, a nakon toga i susret delegacija Crne Gore i Hrvatske", ističe se u saopštenju.

Sa sastanka delegacija
Sa sastanka delegacijafoto: Služba za informisanje predsjednika Crne Gore

Iz Službe za informisanje predsjednika Crne Gore su dodali da će u nastavku posjete, Đukanović imati susret i sa predsjednikom Hrvatskog sabora Gordanom Jandrokovićem, kao i sastanak sa predsjednikom Vlade Hrvatske Andrejom Plenkovićem, koji će kako se dodaje u čast Đukanovića prirediti i radni ručak.

"Predsjednik Crne Gore položiće i vijenac na spomenik "Glas hrvatske žrtve-Zid boli" na Gradskom groblju Mirogoj. Predsjednik Đukanović će se tokom posjete Zagrebu sastati i sa predstavnicima Nacionalne zajednice Crnogoraca Hrvatske", zaključuje se u saopštenju.

Preporučujemo za Vas