Demokrate Budve protiv izbora: Rekonstrukcija vlasti koju neće predvoditi Carević

"Odbor je iskazao zadovoljstvo načinom na koji se predsjednik SO Budva Krsto Radović i Klub odbornika suočavaju sa svim izazovima", navode iz Demokrata

16391 pregleda 175 reakcija 21 komentar(a)
Carević, Foto: Vuk Lajović
Carević, Foto: Vuk Lajović

Budvanski odbor Demokratske Crne Gore na sjednici donio je odluku da se oštro protivi raspisivanju izbora u gradu, a rješenje političke krize vide u rekonstrukciji opštinske vlasti koju neće predvoditi Marko Carević.

“Nakon održane sjednice Izvršnog odbora, održana je i sjednica Opštinskog odbora uz poštovanje mjera Instituta za javno zdravlje Crne Gore. Na sjednici, kojom je predsjedavao predjsednik Opštinskog odbora Demokrata Budve Mijomir Pejović, razmotrena je aktuelna politička situacija i Odbor je iskazao zadovoljstvo načinom na koji se predsjednik SO Budva Krsto Radović i Klub odbornika suočavaju sa svim izazovima prouzrokovanim u radu SO Budva”, navodi se u saopštenju.

Kako se dodaje, opštinski odbor je jednoglasno podržao zaključke Izvršnog odbora i pozdravio principijelno i konstruktivno djelovanje Demokrata "uprkos svim nametanjima i uslovljavanjima".

“Opštinski odbor izražava izuzetno zadovoljstvo djelovanjem izabranih funkcionera i predstavnika u izvršnoj vlasti, a posebno raduje činjenica da su najveći doprinos uspješnoj turističkoj sezoni u Budvi dali Turistička Organizacija Budve i Nacionalna turistička organizacija."

Opštinski odbor je jednoglasno prihvatio zaključak Izvršnog odbora koji se u načelu oštro protivi raspisivanju izbora u Budvi i kao jedino rješenje Odbor vidi rekonstrukciju opštinske vlasti, koju neće personalno predvoditi Marko Carević. U radu sjednice aktivno je učestvovao i potpredsjednik Demokrata Dragan Krapović”, zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: