smatra da se radi o pokušaju diskreditacije đukanovića

Anđušić: Navodi MANS-a još jedan ćorak koji će brzo prekriti zaborav

Namjera je, smatraju u DPS-u, da se stvori "orkestrirana predstava za javnost" kako bi Građanskom pokretu URA bio "obezbijeđen alibi" za ulazak u Vladu sa Demokratskim frontom

14578 pregleda 58 reakcija 61 komentar(a)
Anđušić, Foto: DPS
Anđušić, Foto: DPS

Član izvršnog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Mihailo Anđušić ocijenio je da su jučerašnji navodi Mreže za afirmaciju nevladinog sektora (MANS) o lideru te partije i predsjedniku države Milu Đukanoviću, kao i njegovom sinu Blažu - manipulisanje i skretanje sa suštinskih političkih problema.

Anđušić je saopštio da se radi o novom pokušaju "reciklaže starih ostrašćenih, očajničkih pokušaja MANS-a i njihovih pomagača" u namjeri da, po svaku cijenu, diskredituju Đukanovića.

"Navodima koji su sinoć saopšteni iz kabineta Predsjednika nema se šta dodati, a činjenica da su oni ranije predočeni i NVO ekspozituri aktuelne vlasti, koja ih je predstavila kao rezultat 'svog istraživanja' sasvim dovoljno govori o njihovim namjerama", naveo je Anđušić.

Namjera je, kako smatra, da se stvori "orkestrirana predstava za javnost" kako bi Građanskom pokretu URA bio "obezbijeđen alibi" za ulazak u Vladu sa Demokratskim frontom.

"Jer, takvu tanku većinu na okupu drži isključivo mržnja prema Predsjedniku i DPS - na koju i ovoga puta igraju. Ipak, još jednom su se spotakli i pali. Samo su objelodanili da Predsjednik, ni u vrijeme kada nije bio ni na jednoj državnoj funkciji, nije imao nikakvih finansijskih transakcija koje bi da mu imputiraju u 'svojim otkrićima'. Šta tek reći o prećutkivanju činjenice da se ime predsjednika Đukanovića ne pominje ovim povodom u renoniranim zapadnim medijima. Sve u svemu, u spinovanju nije pomogla MANS-u ni Vanjina posluga u liku Krivokapića i Abazovića. Još jedan ćorak koji će brzo prekriti zaborav", zaključio je Anđušić.