Konatar: Ima li ko da ne razumije da je najurgentnije pitanje - novi Tužilački savjet i reforma Tužilaštva?

Konatar i njegov kolega iz GP URA Mileta Radovanić komentarisali su večerašnju emisiju "Načisto" na Televiziji

22730 pregleda 80 reakcija 53 komentar(a)
Konatar, Foto: Savo Prelević
Konatar, Foto: Savo Prelević

Funkcioneri Građanskog pokreta URA Miloš Konatar i Mileta Radovanić komentarisali su večerašnju emisiju "Načisto" na Televiziji Vijesti u kojoj su gosti Vanja Ćalović Marković – direktorica MANS-a i rukovodilac Stručnog tima Nacionalnog savjeta za borbu protiv korupcije na visokom nivou i Milivoje Katnić, glavni specijalni tužilac.

Povezani članci

07. Oktobar 2021.

Katnić najavio da će saslušati Mila Đukanovića

"Ima li večeras ikoga u Crnoj Gori ko ne razumije da je trenutno najurgentnije pitanje - izglasavanje novog Tužilačkog savjeta i reforma Tužilaštva!? Molim sve kolege u Skupštini Crne Gore da se ostavimo borbe za fotelje i posvetimo se borbi za pravdu i bolji život u Crnoj Gori", napisao je na Tviteru Konatar, koji je potpredsjednik GP URA i poslanik u Skupštini Crne Gore.

Radovanić, koji je generalni sekretar URA je poručio da "Ćalović večeras pokazuje zašto nam treba kompletan sastav Tužilačkog savjeta, što prije".

Radovanić
Radovanićfoto: URA

"Gđa Vanja Ćalović večeras pokazuje zašto nam treba kompletan sastav Tužilačkog savjeta, što prije. Nakon večeras, svima koji žele promjene i dobro Crnoj Gori, reforme u tužilaštvu moraju biti proritet. Sve ostale teme su skretanje fokusa sa suštinske potrebe društva i države", napisao je Radovanić na Tviteru.

Bonus video: