URA: Bečić i Bogdanović svoja nedjela, opstrukciju TS i rasvjetljavanja ubistva Jovanovića kriju iza koleginica

"Niko ne optužuje uvaženu poslanicu Popović, već Borisa Bogdanovića koji je napisao saopštenje i Aleksu Bečića koji aminuje saopštenja koja kontaminiraju istragu. Krili ste se u izolaciji, sad se krijete iza uvažene poslanice Popović", kazali su iz URE

23940 pregleda 115 reakcija 45 komentar(a)
Foto: URA
Foto: URA

Onda kada se argumentacija zarobljenog VDT-a Dražena Burića i Bečićevih Demokrata u potpunosti poklopi, sa ciljem diskreditovanja Građanskog pokreta URA i sprječavanjem borbe sa organizovanim kriminalom i visokom korupcijom, nije potrebno ništa dodati, niti oduzeti, saopštili su iz GP URA reagujući na navode poslanika Demokrata Danila Šaranovića.

Iz URE navode da je sve jasno kao dan, pa i razlog zbog čega Demokrate uporno opstruiraju izbor novog Tužilačkog savjeta (TS) i smjenu Milivoja Katnića, Dražena Burića i ostalih čelnika zarobljenog Tužilaštva, sakrivajući se iza jednog imena od 11 članova TS.

"Da kod Demokrata ima volje da se reforma Tužilaštva zaista desi, sjeli bi za sto i riješili pitanje 11. člana sa DF-om, baš kao što su lako i efikasno podijelili fotelje u ranijim pregovorima", ističu iz URE.

Iz te partije dalje navode da će ovaj dan obilježiti zajednička i koordinisana opstrukcija rada na rasvjetljavanju ubistva Duška Jovanovića od strane Demokrata, Nebojše Medojevića, medija bliskih DPS-u i kriminalnim strukturama.

Iz URE naglašavaju da je "degutantno da Boris Bogdanović i Aleksa Bečić svoja nedjela i opstrukciju izbora članova TS i rasvjetljavanja ubistva Duška Jovanovića kriju iza svojih koleginica, pokušavajući da na njihov račun pripišu nešto što ne stoji".

"Niko ne optužuje uvaženu poslanicu Popović, već Borisa Bogdanovića koji je napisao saopštenje i Aleksu Bečića koji aminuje saopštenja koja kontaminiraju istragu. Krili ste se u izolaciji, sad se krijete iza uvažene poslanice Popović. Neka što borbu protiv kriminala vode isključivo preko društvenih mreža, već su počeli da opstruiraju otkrivanje najtežih slučajeva, kao što je ubistvo glavnog i odgovornog urednika lista "Dan" Duška Jovanovića. Uostalom, sve vam je već rekao Vladan Pavićević, privatni detektiv i zet pokojnog Duška Jovanovića", zaključuju iz URE.

Bonus video: