Milačić: Smrt Bulatovića je alarm da hitno izglasamo Tužilački savjet

"Nemamo više ni dana vremena za čekanje za promjene u Tužilaštvu, a svi partijski izgovori, kada se kao društvo suočimo sa ovakvim video klipovima, potpuno padaju u vodu i postaju potpuno bespredmetni".

13569 pregleda 268 reakcija 21 komentar(a)
Foto: Prava Crna Gora
Foto: Prava Crna Gora

Ako nakon oproštajnog video snimka stradalog funkcionera ANB-a Luke Bulatovića mi kao poslanici parlamentarne većine u najhitnijem roku ne izglasamo Tužilački savjet i ne otvorimo mehanizam nezavisnog tužilaštva, koje će hitno rasvijetliti i motive koje su gospodina Bulatovića naveli na njegov čin, onda je parlamentarna većina potpuno pala ne samo na političkom, veći i na elementarnom ljudskom ispitu, saopštio je lider Prave Crne Gore, Marko Milačić.

On je kazao da je smrt funkcionera ANB-a "alarm svih alarma".

"Ova smrt alarm je svih alarma da se konačno trgnemo i posvetimo odmotavanju klupka organizovanog kriminala u Crnoj Gori", rekao je Milačić.

On je zato još jednom kazao da parlamentatna većina nema više vremena za čekanje.

"Nemamo više ni dana vremena za čekanje za promjene u Tužilaštvu, a svi partijski izgovori, kada se kao društvo suočimo sa ovakvim video klipovima, potpuno padaju u vodu i postaju potpuno bespredmetni", kazao je Milačić.

Bonus video: